hren
 

Četvrto kolo 1. HRL – jug vodi Ribolu Kaštela u Metković kod trenutno trećeplasirane momčadi lige. U susretu 3. kola 2. HRL – jug za seniorke Marina će se za prvo mjesto boriti protiv Trogira 58.

Je li pobjeda protiv Mornara bio početak dobre forme za kaštelanske rukometaše pokazat će dvoboj s Metkovićem. Premda su Kaštelani najavljivali konačnu borbu za naslov, početak je 'poljuljao' ambicije. No, želja je još realna i izvediva, ali ona se mora pokazati i na parketu. Metković Mehanika pravi je 'test' Riboline zrelosti, štoviše jer Metkovćani imaju dvije pobjede u tri utakmice. Jedini poraz kojeg su doživjeli bio je od Buzeta, a njihovu snagu osjetili su i Kaštelani prije dva tjedna. Utakmica je u subotu 19. listopada u 19:30 sati.

4. kolo:
Kozala – Senj
Rudan Labin – Balić-Metličić
Trogir – Hrvatski Dragovoljac
Buzet – Karlovac
Mornar Crikvenica – Solin
Metković Mehanika – Ribola Kaštela

2. HRL – jug (seniorke)

Rukometašice Marine Kaštela sezonu su otvorile s dvije uvjerljive pobjede, a do treće uzastopne pokušat će doći u susjednom derbiju protiv Trogira 58. Trogiranke su također na vrhu ljestvice s dvije pobjede, jedino što ih međusobno odvaja jest bolja gol razlika kaštelanske ekipe. Utakmica je po rasporedu u nedjelju 20. listopada u 17:30 sati.

3. kolo:
Metković – Split
Marina Kaštela – Trogir 58
Hoteli Makarska - Orkan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij