hren
 

OPET S HRPOM MEDALJA
Kaštelanski judaši iz JK Dalmacijacement i JK Kaštela prošlog su vikenda nastupali na memorijalnom turniru Tajmir Nola, koji se održao u Makarskoj te ostvarili više odličnih rezultata. Na turniru je nastupilo 366 natjecatelja, od kojih 234 dječaka i 132 djevojčice u konkurencijama U10, U12 i U14.

JK Dalmacijacement na ovom je natjecanju, prema rezultatima svojih članova, osvojio ekipno treće mjesto, a pojedinačno  Ante Elez, Ante Erceg, Krešimir Jerčić, Anton Jerkunica i Lana Jerkunica  ovojili su zlatne medalje, Luna Boljat Vrbatović, Tonći Ivančić, Ivan Polić i  Melani Radić izborili su medalje srebrnog sjaja, a brončana odličja osvojili su  Roko Ćorluka, Nora Gagić, Stipe Iličić, Igor Krivić, Matej Milun i Anđela Rinčić. Nadomak medalje ostali su ovog puta Luka Delić, Marino Karlović i Gabriela Vranješ.

JK Kaštela, na ovom je natjecanju, u kobkurenciji 31 kluba osvojio 11. Mjesto. Judaši JK Kaštela Ivan Brnada, Jelena Škopljanac i Martina Tučaj s voj nastup u Makarskoj okrunili su zlatnim medaljama, Marko Rajčić, Slavko Škopljanac  i Đana Vukelić osvojili su srebrne medalje u svojim kategorijama, dok su brončane medalje pripale Duji Buzovu, Niki Mujan, Mariji Škopljanac, Nikoli Svalini i Tomi Vujiću. Bez medalja su nastup završili Leonarda Butir, Lucija Đirlić, Andrija Ljubić, Nikola Rafael Trogrlić i Petar Martinović.

Foto: JK Kaštela i JK Dalmacijacement


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul