hren
 

NATJECANJE U KOPRU
Judaši JK Kaštela, kao dio hrvatskog tima, nastupili su na natjecanju Europskog kadetskog kupa u Kopru, na kojem je sudjelovalo 381 judaš i judašica iz 25 zemalja.

JK Kaštela na ovom je natjecanju predstavljalo deset natjecatelja, predvođenih trenerima Boškom Rozgom i Antom Batinićem.

U kategoriji do 55 kg nastupio je Ivan Škomrlj koji u golden score-u gubi od  Nizozemca Van Hartena. Škomrlj se još nije do kraja oporavio od ozljede leđa jer bi u tom slučaju sigurno polučio bolji rezultat protiv Nizozemca koji se na ovom natjecanju plasirao na peto mjesto.

U kategoriji do 60 kg od tri kaštelanska predstavnika najuspješniji je bio Nikola Zorotović. Jakov Žunić i Josip Rozga su izgubili u prvom kolu od Švicarca Almeide, odnosno Srbina Matijevića, dok je Zorotović,  nakon dvije elegantne pobjede ipponom protiv predstavnika Bugarske Gospodinova i predstavnika Švicarske Amslera izgubio od finalista ovog natjecanja Talijana Averse. U popravnoj borbi gubi od Nijemca Doganaya te time završava svoj nastup na Europskom kupu.

Roko Škomrlj i Luka Zorotović su nastupali u kategoriji do 66 kg. Roko nakon poraza od Talijana De Luce nije imao popravnih borbi, dok je Luka nakon pobjede protiv Slovenca Totaja izgubio od Austrijanca Rechbergera.

Maja Franić ostvarila plasman na sedmo mjesto u kategoriji preko 70 kg. Nakon pobjede protiv Nizozemke Hesling uslijedila su dva poraza i to u srazu s kasnije brončanom Piralić iz BiH te potom i od Kovač iz Slovenije. U istoj kategoriji Nika Perišić gubi od Čehinje Vondrejcove, a njena mlađa sestra Nina u kategoriji do 70 kg gubi od reprezentativke Velike Britanije Lloyd.

Roko Jaman zapeo je na prvoj stepenice, ne uspjevši pobijediti  Slovenca Tacara.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul