hren
 
Hrvatski Veslački Klub KAŠTELA u suradnji sa Veslačkim Savezom Dalmacije organizira Kup Dalmacije (6 regata). Regata će se održati 30.06.2007. sa početkom u 8:30 na regatnoj stazi od Kaštel Lukšića do Kambelovca (sa ciljem ispred kluba). Na regati će sudjelovati svi dalmatinski klubovi, a očekuje se nastup oko 250 veslača i veslačica u svim kategorijama.

Za sve sudionike regate, klub organizira ručak, a u samoj organizaciji poći će nam i roditelji naših veslača, od kojih su se neki već uključili i u rad uprave kluba.

U očekivanju lijepog vremena, pozivamo sve prijatelje sporta da nam se pridruže i uživaju u veslanju.

Zbirno stanje prijava…


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • navijacica (Gost)

  naprid kastelanska dico pokazite in da ste najboji :)

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  vidi se da patite za starin vrimenima drugovi, niko vas toliko malo nije moga platit koliko ste mogli malo radit.
  e jebi ga danas je trzisna utakmica, koliko love toliko muzike
  nije da branin berketa, ali neman nista protiv covika koji to sve skupa vrti uglavnom sa svojim novcima,
  on je najprije za sve vas Mojsije, svaki dan van je isti samo gledate kako bi koga ogovarali i nasladivali mu se.
  kad ste zadnji put otisli dikod u inozemstvo na koji sajam ili dopunjavanje znanja, upoznavanje sa novin standardima i matrijalima.

  upitajte berketa nema sela u evropi di nije povirija, bila ric o motiki,traktoru,platnu za jedro,plastici,..........i da van vise ne nabrajan
  u ostalon drugovi cukuni zivi bili pa vidili

  eto sad san sazna da se zove i josko,

  pozdrav gos.berketu i samo naprid, bit ce veslaca dokle god bude brodi

  oko 13 godina prije
 • Vukovar (Gost)

  Ja sam kao gost bio u Vukovaru na zadnjoj regati ali mi se bivši trener Kaštela Barišić hvali da mu je Berket kao otac , novčano pomoga napravit kuću u Vukovaru za povratak i darova novi čamac sa veslima vukovarskom klubu.Sad mi stvarno nije ništa jasno.Najbolje mi je opet pitat.Neznam zašto bi mi Barišić lagao .

  oko 13 godina prije
 • Pravila komentiranja (webmaster)

  Prema pravilima komentiranja nije dozvoljeno blačenje ikoga! Svaki komentar koji nije u skladu s pravila bit će pobrisan, pogotovo nizani komentari jedne anonimne osobe.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  sramota

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Najprije svaka cast veslacima. BRAVO MOMCI I CURE! SUPER STE! SAMO NAPRID!

  A to sto se tice pomoci nekih tamo \'dobrotvora\' , o tome bi se vec dalo razgovarati....
  Priznajem da je cinjenica da Berket daje pomoc klubu, ali koji su njegovi motivi to je stvar koja je upitna....I odakle stize ta financijska pomoc....najvjerojatnije iz busti njegovih zaposlenika u marini kojima je na bozicnoj veceri izjavio da ove godine nece dobiti bozicnicu jer on nema \'casha\'!!! i da racunaju cinjenicu sta im placa redovito stize kao da im je to bozicnica!
  Berket daje tamo di ce se to pisat po novinama njemu u zaslugu i di ce stec sebi bodove u medijima, a ovim jadnim ljudima koji za njega rade svaki dan, daje place od kojih jedva mogu zivit i uz to ih tretira kao bica \'nize vrste\' , jer \'sve su to divljaci i njima triba pokazat ko je tu gazda\' (njegovim vlasitim rijecima)...pa vi sad vidite kakva je druga strana tog \'dobrotvora\'

  oko 13 godina prije
 • MarKaN (Gost)

  goste 168... sta si tako ogorcen i nabrusen na trenera?? i ja sam ex veslac i znan dosta toga o situaciji u klubu ali... sta ti je konkretno napravija... podijeli svoju srdzbu sa svijetom...

  oko 13 godina prije
 • Pravila komentiranja (webmaster)

  Molimo gosta kojem smo upravo izbrisali nekoliko komentara da poštuje pravila komentiranja, da ne vrijeđa, te da ne iskorištava anonimnu mogućnost komentiranja te nizanim komentiranjem nanosi štetu drugim ljudima kao i ovom portalu.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  nije jadan trener kriv on je takav kakav je radi po naredjenjima i sabloni tu je samo jedan covik odgovoran za sve u klubu sta je ne pomoga nego unistija zivote nekoliko generacija dice koja su zivot dala u taj klub!

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul