hren
 

U sedmom kolu 1. HRL – jug rukometaši Ribole Kaštela gostovat će kod pretposljednjeg Karlovca, a u šestom kolu 2. HRL – jug rukometašice Marina Kaštela odigrat će derbi s Petasonom.

Slab ulazak u prvenstvo već je zaboravljen jer rukometaši Ribole Kaštela četvrtu utakmicu zaredom bilježi bodove. Pritom su u zadnje tri utakmice ostvarili pobjede te se konačno nalaze pri vrhu tablice. Prilika da svome nizu pridodaju i četvrtu uzastopnu pobjedu otvara se u Karlovcu gdje ih dočekuje pretposljednja momčad prvenstva. Karlovac se prošle godine zajedno s Ribolom borio za vrh, a sada nakon šest utakmica ima samo tri osvojena boda. Hoće li na tim bodovima ostati saznat ćemo u subotu 9. studenog u 18 sati u Karlovcu.

7. kolo:
Solin – Kozala
Karlovac – Ribola Kaštela
Hrvatski Dragovoljac – Metković Mehanika
Balić-Metličić – Mornar Crikvenica
Senj – Buzet
Rudan Labin – Trogir

2. HRL – jug (seniorke)

Šesto kolo donosi novu tešku utakmicu za Marinu Kaštela. Iako su dvoboj protiv Splićanki uspješno prošli, to nije bila laka utakmica. Dapače, Splićanke su uspjele poraziti Petason Vranjic, ekipu koja bi po povratku iz višeg ranga uvijek pokazala da kvalitetom odskaču iz trenutne lige. Može li Marina pobijediti i njih saznat ćemo u nedjelju 9. studenog.

6. kolo:
ŽARK Split – Hoteli Makarska
Petason Vranjic – Marina Kaštela
Metković – Zadar


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij