hren
 

Rukometaši Ribole Kaštela poraženi su u četvrtak 21. studenog u četvrtfinalu Kupa regije Jug od Korčule rezultatom 31:25 (16:13).

Pomlađena ekipa s nekoliko seniora nije uspjela izboriti polufinale Kupa, poglavito na temelju raspoloženog domaćina Mažurana koji je s deset pogodaka dirigirao pobjedu Korčulana. S druge strane, kaštelani Tadin-Knezović te Džakula i Dodig postigli su najviše pogodaka za Ribolu. Igranje s pomlađenim sastavom znak je kako Ribola ionako nije previše vodila računa o regionalnom Kupu, već se okreću prvenstvenim obavezama.

„U uzavreloj atmosferi  i neujednačenom kriteriju sudačkog para Bulum-Carević teško je bilo očekivati da naša pomlađena ekipa može više od ovoga. Puštanjem grube igre suci su dali vjetar u leđa domaćinu i dijelu publike čije ponašanje je u pojedinim trenucima bilo sve osim sportsko. Ali idemo dalje, u nedjelju nas čeka težak prvenstveni susret s jako dobrom ekipom Balić&Metličić  i treba ovo što brže zaboraviti i krenuti u nove rukometne izazove“, kazao je nakon utakmice trener Ribole Davor Bujas.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij