hren
 

Prva županijska liga stigla je do kraja jesenskog dijela prvenstva. U posljednjem kolu Mladost (P) i Osk će se boriti za titulu jesenskog prvaka, dok će Jadran i Gošk pokušati završiti godinu među pet najboljih.

U sjeni derbija kola između dviju vodećih momčadi, nogometaši Jadrana (KS) i Zmaja (M) vodit će borbu za četvrtu poziciju prvenstvene ljestvice. U samo tri boda svrstalo se čak šest momčadi, a Jadran je među njima 'na posljednjem mjestu' s najlošijom gol razlikom. No, Makarani su na samo dva boda prednosti, pa bi eventualnom pobjedom Sućurani s osme pozicije napravili veliki skok. Međutim, Zmaj je izrazito neugodna momčad koja je do sada izgubila samo tri puta te postižu dva pogotka po utakmici. Dvoboj 13. kola odigrat će se na stadionu Zrinski u Kaštel Sućurcu.

Jesenski dio prvenstva zaključit će Gošk koji će u nedjelju gostovati u Postirima na Braču. Dolazak novog trenera Škopljanca tek se treba opravdati, međutim, pobjedom u prošlom kolu Goškovci su prekinuli crni niz te konačno pokazali ono lice koje su imali na početku sezone. Postira možda i jest u donjem dijelu ljestvice, no do sada su pokazali da na domaćem terenu predstavljaju problem svakoj gostujućoj momčadi.

13. kolo:

Četvrtak 28.11.2019., 14:00
Omladinac – Omiš 1:0

Subota 30.11.2019., 13:30h
Osk – Mladost (P)
Jadran (KS) – Zmaj (M)
Mračaj – Orkan
Jadran (T) – Primorac 1929
Imotski – Poljičanin 1921

Nedjelja 1.12.2019., 13:30h
Postira Sardi – Gošk


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij