hren
 

VICEPRVACI U MUŠKOJ I ŽENSKOJ KONKURENCIJI
Na natjecanju 3. Hrvatske judo lige, koje se održalo u Primorskom docu, u ženskoj konkurenciji nastupile su tri, u muškoj konkurenciji četiri ekipe, a u obje konkurencije svoje su predstavnike imali i judaši JK Kaštela.

U ženskoj konkurenciji sudjelovali su tako JK Biokovo Makarska, Zagrebačka judo škola i JK Kaštela, a u muškoj konkurenciji JK Istarski Borac Pula, Zagrebačka judo škola, JK Biokovo Makarska i JK Kaštela. Natjecanje se održalo po sistemu „svatko sa svakim“.

Judašice iz Kaštela slavile su u jednom od dva meča te postale ekipne kadetske viceprvakinje Hrvatske, a nakon dvije pobjede i jednog poraza momci su također postali ekipni kadetski viceprvaci Hrvatske.
Djevojke su u prvom meču izgubile od ekipe Zagrebačke judo škole rezultatom 40:10, a potom su slavile protiv ekipe JK Biokovo Makarska bodovima 30:10. Muškarci su u prvom meču uvjerljivim rezultatom 70:0 pobijedili ekipu judo kluba Biokovo Makarska, potom i ekipu Zagrebačke judo škole istim rezultatom. Sjajan pobjednički niz zaustavljen je u finalnom meču protiv ekipe JK Istarski Borac iz Pule.

Pod vodstvom trenera Ante Batinića za žensku ekipu nastupile su Iva Radić u kategoriji do 52 kg, Nina Simić kao pojačanje iz JK Pujanki u kategoriji do 57 kg, Jelena Brešković u kategoriji do 63 kg te Nina Perišić, Nika Perišić, Martina Raca, Maja Franić i Nives Borić u kategoriji preko 63 kg.
 Mušku ekipu predstavljali su Filip Botić u kategoriji do 50 kg, Stjepan Botić u kategoriji do 55 kg, Jakov Žunić, Nikola Zorotović i Josip Rozga u kategoriji do 60 kg, Bruno Rozga i Luka Zorotović u kategoriji do 66 kg, Roko Škomrlj u kategoriji do 73 kg, Bruno Capan kao pojačanje iz JK Lika Zagreb i Roko Jaman u kategoriji do 81 kg te Nikola Botić u kategoriji preko 81 kg.

Foto:JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij