hren
 

Prva hrvatska rukometna liga jug stigla je do desetog kola u kojem derbi kola čine Kozala i Buzet. Ribola Kaštela će na domaćem parketu u Kaštel Sućurcu dočekati Senj.

Rukometaši Ribole Kaštela ulaze u posljednje tri utakmice pred kraj jesenskog dijela prvenstva. Čeka ih prvo dva susreta sa objektivno slabijim protivnicima prije dvoboja s vodećim Trogirom. Upravo bi ih četiri boda u naredna dva susreta približila napadu na prvo mjesto. Prvi bodovi tražit će se protiv Senja te pritom gledati ishod međusobnog dvoboja Buzeta i Kozale koji su ispred Ribole. Gosti su trenutno na sedmom mjestu s polovičnim omjerom, no vrijedi istaknuti kako u gostima bilježe četiri uzastopna poraza.

„Još pamtim utakmicu sa turnira u Senju gdje je Senj pokazao svoju kvalitetu i snagu. Kombinacija su mladosti i iskustva koja je u nekoliko utakmica pokazala vrlo dobre igre. Nama su ovi bodovi jako važni da ostanemo u vrhu. Kao i protiv bilo koje ekipe na Sokolani, imamo imperativ pobjede i vjerujem da su svi igrači svjesni te činjenice. Od ekipe očekujem ozbiljan pristup kao u prethodne dvije utakmice i dobar rezultat ne bi smio izostati“, kazao je uoči utakmice trener domaćih Davor Bujas.

Utakmica je po rasporedu u nedjelju 1. prosinca u 18 sati u dvorani u Kaštel Sućurcu.

10. kolo:
Kozala – Buzet
Karlovac – Hrvatski dragovoljac
Solin – Balić-Metličić
Metković Mehanika – Rudan Labin
Mornar Crikvenica – Trogir
Ribola Kaštela – Senj


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij