hren
 

Deveto kolo Prve muške košarkaške lige donosi nekoliko zanimljivih utakmica, među kojima dvoboj Pule 1981 i Ribole Kaštela koji je na rasporedu u subotu,  7. prosinca u 18 sati.

Dvoboj Pule 1981 i Ribole Kaštela nije samo prvenstveni dvoboj. Bit će to ujedno i okršaj starih znalaca Sandra Nicevića i Damira Rančića koji se sada nalaze u trenerskim ulogama. Naime, obojica se poznaju iz hrvatske reprezentacije, ali i u međusobnim nadmetanjima kao igrači, a sada dresove mijenjaju odijelima.

Puljani ove sezone igraju nelošu košarku, nalaze se na sredini ljestvice s četiri pobjede i poraza te bodom više od Ribole koja ujedno ima i utakmicu manje. Kaštelani stoga s oprezom ulaze u utakmicu znajući da je riječ o nezgodnoj ekipi.

„Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja jako teško gubi na domaćem parketu. Ove godine 'Pula' ima sve pobjede kod kuće. Imaju veliku rotaciju igrača i igraju u visokom ritmu i intenzitetu cijelu utakmicu. S obzirom na stanje na ljestvici i ambicije, 'Pula' nam je direktni protivnik za nastup u doigravanju tako da očekujem od svoje ekipe bespoštednu borbu tokom svih 40 minuta. Mi iz objektivnih razloga još uvijek nismo na očekivanoj razini, tako da sada, kada smo se napokon kompletirali, moramo podizati našu igru iz kola u kolo”, kazao je uoči utakmice trener Ribole Damir Rančić

9. kolo:
Sesvete – Rudeš 78:91
Cedevita Junior – Bosco
Omiš Čagalj Tours – Rudeš
Pula 1981 – Ribola Kaštela
Sesvete – Universitas
Jazine Arbanasi – Dubrovnik
Zapruđe – Samobor


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul