hren
 

Mladost Ribola Kaštela u izvrsnoj formi dočekuje zagrebačku Mladost u susretu 10. kola srednjoeuropske MEVZA lige.

Nakon dugo vremena Kaštelani ulaze u najveći hrvatski derbi u bodovnom plusu. Ovoga puta nije riječ o domaćem prvenstvu nego o MEVZA ligi u kojoj Kaštelani igraju i više nego odlično. U samo tri tjedna porazili su bosanskohercegovačkog i austrijskog prvaka, a na četvrtu uzastopnu pobjedu idu sa samopouzdanjem.

„Atmosfera je cijelo vrijeme dobra, osobito poslije pobjede u prošlom kolu protiv austrijskog prvaka nakon što smo gubili 2:0. Znam da smo mnogima iznenađenje do sada, ali to je sve plod našeg rada koji nam se isplatio” rekao je uoči utakmice trener domaćih Ivan Rančić.

Zagrepčani su trenutno u rezultatskoj krizi. U posljednjih pet utakmica bilježe pet poraza, što se ne pamti u bližoj povijesti. Međutim, kaštelanski strateg svjestan je njihove snage i kapaciteta.

„Znamo da u posljednje vrijeme ne igraju dobro, ali nas to neće prevariti. Dobro ih poznajemo jer često igramo protiv njih, pa u tu ruku mogu reći da se ne moramo toliko taktički pripremati. No, načuo sam da su napravili i neke promjene tako da ćemo pokušati odgovoriti i na to.”

Kaštelani imaju prigodu pred svojim navijačima nastaviti sa sjajnim nizom, ali i nakon dvije godine pobijediti HAOK Mladost drugu utakmicu zaredom. Na samom startu MEVZA lige tadašnjeg domaćina iznenadili su pobjedom od 3:2.

„Za ovu utakmicu pozivam naše navijače da nas ponovo podrže i da krenu s nama u novu pobjedu”, poručio je Rančić.

Utakmica je po rasporedu u subotu, 7. prosinca s početkom u 18 sati u gradskoj dvorani u Kaštel Starom.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul