hren
 

TURNIR KUP VITEZA
Judaši JK Kaštela predvođeni trenerom Antom Batinićem nastupili su prošlog vikenda na Kupu Viteza te u konkurenciji 500 judaša iz 46 klubova osvojili četiri zlatne i jednu brončanu medalju.

Do zlata su odličnim borbama stigli Nina Arambašić u U12 do 36 kg, Nika Mujan u U12 do 44 kg, Martina Tučaj u U12 do 32 kg te Roko Rozga u U12 do 42 kg.

Brončana medalja pripala je Tomi Batinoviću u U14 do 46 kg, dok su se na peta mjesta u svojim konkurencijama plasirali  Andrija Ljubić i Duje Buzov, a ovaj put nešto manje sreće imao je Marko Rajčić koji je ostao bez plasmana.

Sudačke licence za narednu godinu

U isto vrijeme  u Puli se održao godišnji sudački seminar Hrvatskog judo saveza na kojem su iz našeg kluba sudjelovala dva nacionalna suca grupe C, Martina Žarković i Ivan Stojković te nacionalni sudac grupe A i rukovoditelj suđenja Judo saveza Splitsko-dalmatinske županije Nenad Buzov. Svi su uspješno produžili sudačku licencu za 2020. godinu.
Na seminaru se sudačka komisija Hrvatskog judo saveza na čelu s rukovoditeljem suđenja Davorom Marinićem, osvrnula na rad sudaca u 2019. godini te su se uz video primjere objašnjavale i komentirale preinake u sudačkim pravilima te prolazilo kroz sporne situacije.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij