hren
 

KAŠTELANSKI KLUBOVI OSVOJILI TRI PRVA MJESTA POJEDINAČNO
Proteklog vikenda Zagreb je bio mjesto održavanja Prvenstva Hrvatske za kadetkinje i kadete, na kojem su nastupila 124 judaša i 76 judašica do 18 godina starosti. Na prvenstvu su nastupili i predstavnici JK Kaštela i JK Dalmacijacement te su se kući vratili sa tri prva mjesta pojedinačno te naslovom viceprvaka za ekipu JK Kaštela.

Tako su prva mjesta u svojim kategorijama ostvarili Roko Škomrlj do 66 kg i Ivan Škomrlj do 55 kg iz JK Kaštela te Cementaš Šime Bonacin u kategoriji poviše 90 kg.
Drugo mjesto ovom je prilikom osvojio Luka Milin u kategoriji do 81 kg iz JK Kaštela, dok je treće mjesto pripalo njegovom klupskom kolegi Luki Zorotoviću u kategoriji do 66 kg.
Filip Botić do 50 kg, Martina Raca poviše 70 kg i Matea Šustić do 44 kg iz JK Kaštela te Stipe Iličić do 46 kg i  Josip Taraš do 81 kg iz JK Dalmacijacement plasirali su se na peta mjesta, a Cementaši Nediljko Orošnjak do 90 kg i Josipa Kovač poviše 70 kg te Carllo Skelin do 66 kg iz JK Kaštela ostvarili su plasmane na sedma mjesta u svojim kategorijama.

Na kraju natjecanja JK Kaštela pripao je pehar za osvojeno ekipno drugo mjesto, dok se JK Dalmacijacement plasirao na deveto mjesto od 36 klubova koliko ih je na ovom prvenstvu nastupilo.

Foto: JK Kaštela i JK Dalmacijacement


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij