hren
 

Drugi dio Superlige počinje ovoga tjedna, što znači da se trima najboljim ekipama iz prvog dijela natjecanja priključuju HAOK Mladost i OK Kaštela.

OK Kaštela nakon nastupa u europskoj MEVZA-i ulazi u domaće prvenstvo. Stečeno iskustvo zasigurno će im biti od koristi jer su sada u poziciji gdje se očekuju pobjede i bodovi. Iako su još daleko od zagrebačke Mladosti, cilj je biti na drugom mjestu i tako direktno ići u polufinale. U prvoj utakmici dočekat će Ennu Vukovar u subotu s početkom u 17 sati u dvorani u Kaštel Starom.

„Riječ je o ekipi koja je bila treća u prvom dijelu natjecanja, ali mislim da je najnezgodnija od ostale. Dosta su iskusne i agresivne na servisu, a mi ćemo pokušati izboriti svoju igru“, kazao je trener domaćih Zoran Grgantov istaknuvši kako stanje u ekipi nije idealno zbog ozljeda.

Dan kasnije s početkom u 18 sati na istom mjestu Marina Kaštela ugostit će Rijeku. Marinke su u drugi dio natjecanja ušle kao prve na tablici, skinuvši s trona upravo Riječanke. U međusobnim susretima Marina je slavila oba puta, pa priželjkuju da se i treći put ogrnu pobjedom.

„Važna je stvar otvarati kod kuće i bilo bi idealno startati s tri boda jer bi nam ti bodovi puno značili za nastavak. Realno, puno nam je lakše igrati protiv Rijeke nego ostalih protivnica“, kazao je trener Marine Milorad Krunić nadodavši kako i njegova ekipa ima problema s izostancima, a u pitanju je gripa.

1. kolo:
OK Kaštela – Enna Vukovar
Marina Kaštela – Rijeka
HAOK Mladost, slobodan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij