hren
 

DOBRE VIJESTI IZ DUBROVNIKA
U sportskoj dvorani  „Gospino polje” u Dubrovniku prošlog vikenda održan je tradicionalni judo turnir  „Kup Sv. Vlaha“, za uzraste od 10 do 16 godina, na kojem su kaštelanski judaši iz JK Dalmacijacement i JK Kaštela, još jednom pokazali da im je zagarantirana judo budućnost.

Na turniru je nastupilo 225 judaša i 88 judašica iz 30 judo klubova, a na kraju natjecanja JK Dalmacijacement po osvojenim medaljama zauzeo je deseto, a JK Kaštela 15. mjesto u ukupnom poretku klubova.

Dobrom plasmanu ekipa doprinijeli su osvajanjem zlatnih medalja Hana Bralić, Anđela Rinčić i Ante Erceg iz JK Dlmacijacement te Leonarda Butir i Marko Radeljak iz JK Kaštela. Srebrne medalje na ovom su natjecanju pripale Duji Buzovu iz JK Kaštela te  Melani Radić i Mateju Milunu iz JK Dalmacijacement. Marieta Grga, Zlatko Alajbeg, Toni Iličić i David Pralija među Cementašima te Tonka Hrga, Roko Rozga i Marko Rajčić iz JK Kaštela osvojili su brončane medalje u svojim kategorijama.

Nadomak medalja ostali su ovog puta Marko Koc (DC), Nikola Svalina (KŠ) te Duje Šmuketa (DC) i Ante Žarković (DC), dok su sedma mjesta osvojili Ivan Polić (DC) i Gabriela Vranješ (DC).

Foto: JK Kaštela i JK Dalmacijacement


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij