hren
 

Ženski odbojkaški klub Kaštela i trgovački lanac Tommy d.o.o. nastavili su sponzorsku suradnju potpisom novog unosnog ugovora.

„Svi koji su u sportu znaju koliko je teško doći do sponzora i koliko je klubu teško opstati bez njih“ - tim je riječima predsjednik OK Kaštela Nikola Višić započeo svoje obraćanje u kaštelanskoj Gradskoj vijećnici gdje se odvilo svečano potpisivanje novog ugovora o sponzorstvu između navedene dvije stranke.

Sasvim realno, rekli bismo, jer nije samo nogomet skup sport. Više puta pisalo se o tome kako gradovi pomažu sportskim klubovima, no sredstva, nažalost, nisu dovoljna za opstanak solidnih klubova, a kamo li za one u kojima tinjaju veće ambicije. OK Kaštela je ove godine nastupala u CEV kupu, drugom najjačem europskom klupskom natjecanju, te je nastupala u MEVZA ligi.

„Klub se stabilizirao, to se najbolje vidi kad se napravi mir 'u kući', a to se onda odrazi i na rezultat. Bili smo viceprvaci lige i nakon dvanaest godina zaigrali u Europi, što nije mala stvar. Bilo bi šteta da smo zbog financija odustali od europskih takmičenja jer bismo time dali poruku igračicama da rezultat nije važan. Srećom, zahvaljujući sponzorima uspjeli smo pokriti sve te troškove“ -kazao je Višić.

Predsjednik Višić nije mogao otkriti o kolikim je iznosima riječ jer je, kako kaže, riječ o poslovnoj tajni. Međutim, kazao je kako su sredstva pokrila dobar dio klupskih troškova, a nadasve u nabavi nove opreme kojom su se igračice obukle 'od glave do pete'.

Predstavnici trgovačkog lanca Tommy d.o.o., Zoran Mikulić i Aljoša Bašić istaknuli su zadovoljstvo nastavljenom suradnjom kazavši da na taj način žele doprinositi razvoju sporta u lokalnoj zajednici i, naravno, samome klubu.

„Želim nadodati kako je je OK Kaštela prvi ženski sportski klub kojeg Tommy d.o.o. sponzorira, pored HNK Hajduka, MNK Split Tommyja i KK Zadra. Nadamo se da će se suradnja nastaviti i u budućnosti“, kazao je direktor marketinga Tommy d.o.o. Aljoša Bašić.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović koji je naglasio kako je ovaj potpis vjetar u leđa mladoj ekipi, poželjevši im uspješne rezultate u narednim natjecanjima.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij