hren
 

Pred košarkašima Ribole Kaštela su izravne utakmice za ulazak u doigravanje za Premijer ligu iduće sezone.

Sedam je kola do kraja Prve muške lige. Sedam utakmica čini se mnogo, ali za Kaštelane je svaka od tih sedam utakmica protiv momčadi koje se bore za ulazak u doigravanje, izuzev Jazina koji dugim korakom korača prema naslovu. Koliko je tijesna borba govori podatak da je šest momčadi unutar dva boda, dok je Ribola neočekivanim porazom u Sesvetama na tablici pala čak tri mjesta.

Laki susreti su iza njih, prvi teži izazov zove se Samobor koji je Kaštelanima nanio prvi prvenstveni poraz u 4. kolu. Samobor ima identičan broj bodova kao i Ribola, samo s nešto slabijom koš razlikom.

„Pred nama je važna utakmica protiv jakog protivnika koji nam je direktni konkurent za plasman u doigravanje. Nezadovoljni smo s onim što smo prikazali u Sesvetama te nam je želja predstaviti se u puno boljem svjetlu i vratiti se našoj pravoj igri. Na domaćem terenu smo više puta pokazali da možemo igrati lijepu košarku, a najbolji pokazatelj je bila utakmica protiv 'Universitasa' u kojoj smo imali rekordnih 36 asistencija. Nažalost, prekinuli smo pozitivan niz, ali smo uvjereni da imamo kvalitetu ponovno se vratiti pobjedama“, kazao je uoči utakmice Kaštelanin Mario Krešić.

Utakmica je po rasporedu u subotu u 15 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

16. kolo:
Ribola Kaštela – Samobor
Dubrovnik – Pula 1981
Omiš Čagalj Tours – Zapruđe
Rudeš – Cedevita Junior
Universitas – Bosco
Jazine Arbanasi – Sesvete


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij