hren
 

Drugi dio odbojkaške Superlige za seniorke je u drugom kolu koje donosi derbi zagrebačke Mladosti i OK Kaštela, dok Marina Kaštela gostuje u Vukovaru. Sve su utakmice po rasporedu u subotu u 19 sati.

Premda već duže vrijeme kaštelanske odbojkašice ne mogu pobijediti zagrebačku Mladost, draž derbija nimalo ne pada. Sigurno, i ovoga puta domaće su igračice u statusu favorita, ali kompletirane 'Malene' vjeruju da mogu pružiti značajniji otpor nego u posljednja dva međusobna susreta u MEVZA-i ove sezone.

„Nadam se da ćemo ponoviti neke prošlogodišnje nastupe kada su utakmice bile vrlo neizvjesne. Morali bi ih agresivnim servisom maknuti od prijema, jer ako budemo čekali njihovu pogrešku nećemo ih dočekati“, rekao je trener OK Kaštela Zoran Grgantov.

Drugo kolo u goste vodi i odbojkašice Marine Kaštela. Bit će to sraz iskusne i mlade ekipe koje ove sezone imaju neobičan međusobni omjer. Naime, u prvom dijelu natjecanja Marinke su pobijedile Vukovarke na njihovom parketu, a one uzvratile u Kaštel Starom. U drugi dio prvenstva Marina je ušla s čista tri boda, dok je Enna Vukovar doživjela poraz od OK Kaštela. Novi bodovi za trenera Marine Milorada Krunića bili bi veliki kapital za daljnji dio natjecanja.

„Idemo pokušati pobijediti, a sigurno neće biti lako. One su godinama kod kuće teško pobjedive, imaju specifično malu dvoranu. Nadam da ćemo kao i zadnji put u Vukovaru igrati koncentrirano, dobro provesti taktiku i pobijediti“, kazao je Krunić.

2. kolo:
ŽOK Enna Vukovar – OK Marina Kaštela
HAOK Mladost – OK Kaštela
HAOK Rijeka CO, slobodna


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij