hren
 

Rukometaši Ribole Kaštela drugi tjedan zaredom igraju derbi kola, ovoga puta na domaćem parketu protiv Buzeta u subotu, 22. veljače na Sokolani u Kaštel Sućurcu. Početak utakmice je u 20 sati.

Od borbe za vrh se odustaje. Barem prividno, jer se porazom od vodećeg Trogira zapelo na osam bodova razlike. Stoga se rukometaši Ribole Kaštela idu barem zadržati pri vrhu tablice do kraja prvenstva. U goste im stiže Buzet, trenutno trećeplasirana momčad lige koja je tu poziciju preuzela od Ribole baš u prošlom kolu. S dva bodova 'viška' u boljoj su poziciji, no Kaštelani na svom parketu žele vratiti izgubljeno mjesto.

„Očekuje nas čvrsta i teška utakmica. Kvalitetan i nadasve iskusan protivnik koji je uostalom na tablici dva boda ispred nas. Iako smo gledano tablicu u velikom zaostatku za liderom, bez obzira na to i ovu subotu i u narednim kolima idemo na pobjedu. Dobro smo trenirali, utakmicom u Trogiru smo dokazali da možemo i s jačima, tako da sutra očekujem pozitivan rezultat”, kazao je uoči utakmice trener domaćina Davor Bujas.

13. kolo:
Karlovac – Rudar Labin
Metković Mehanika – Mornar Crikvenica
Hrvatski Dragovoljac – Senj
Solin – Trogir
Ribola Kaštela – Buzet
Balić-Metličić – Kozala


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij