hren
 

VRHUNSKI I VRSNI SPORTAŠI
Početak ožujka vrijeme je kada se nekoliko zadnjih godina kategoriziranima sportašima Kaštela dodjeljuju odluke o financijskim potporama, u skladu s kriterijima HOO pa je tako bilo i ovog ponedjeljka, kada je odluke o potpori, na prigodnoj svečanosti primilo 33 sportaša.

Novac za potpore za 209. godinu kategoriziranim sportašima osigurala je Zajednica sportskih udruga Kaštela iz sredstava koje za rad sportskih udruga i pojedinaca izdvaja Grad Kaštela.
Svečanost dodjele vodila je predsjednica Zajednice sportskih udruga Mirjana Milić, a odluke o potpori sportašima su dodijelile dogradonačelnica Jadranka Matok Bosančić te pročelnica za društvene djelatnosti Sandra Zokić.

Potpore kategoriziranim sportašima dodijeljene su za prvu, drugu i treću kategoriju – vrhunski sportaši te za četvrtu kategoriju – vrsni sportaši, a one iznose od 2.727 do 9.090 kuna. Ukupno je u ovu svrhu izdvojeno 149.987 kuna.

Za četvrtu kategoriju potpore su dobili Lovre Barišić iz JK Dalmacijacement te Ivan Rozga iz JK Kaštela. U trećoj kategoriji su sportaši Tena Lukas TK Kaštela, Katarina Krišto JK Dalmacijacement, članice OK Marina Kaštela Matea Teklić, Katarina Zdilar, Magdalena Karadža, Klara Jureta, Karla Rožić, Hana Grizelj, Ana Ergović, Iva Glavinić, Danijela Subašić, Bruna Botić i Lara Dežulović, odbojkašice OK Kaštela Ana Rimac, Elena Vukić, Ema Kurtović, Marina Rodin, Magdalena Glavina, Marija Sudar, Dora Matas, Ivana Prkačin, Jelena Ninčević i Marija Ljulj, kao i odbojkaši OK Mladost Ribola Kaštela Ivan Bašić, Hrvoje Pervan, Ivan Cikojević i Stipe Perić. U drugoj kategoriji su Ensar Musić iz KDU Kaštela, Nika Stanović iz OK Kaštela te Luka Žuljević KBK Unirent. U prvoj kategoriji vrhunskih sportaša je Lucija Brešković iz JK Kaštela.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij