hren

Hrvatski rukometni savez u utorak je na temelju telefonske sjednice Upravnog odbora donio odluku kojom su se poništila natjecanja u svim ligama i kup natjecanjima u sezoni 2019./2020. u njihovoj nadležnosti i organizaciji.

Razlog je, naravno, koronavirus koji je posljednjih mjesec i pol dana zamrznuo sva sportska zbivanja u Hrvatskoj i šire, a neizvjestan tijek i rasplet aktualne pandemije primorala je Savez na ovakvu odluku.

- Obzirom da se u ovom trenutku radi koronavirusa prvenstvo ne može nastaviti, mislim da je ovo pravno jedina moguća i ispravna odluka Hrvatskog rukometnog saveza – kazao je direktor Ribole Kaštela Željko Bujas.

Kaštelani se nalaze u 1. HRL – jug gdje su i ove sezone bili daleko od borbe za naslov. Uvjerljivo vodeći Trogir gledao je prema dugoočekivanom ulasku među najbolje hrvatske klubove, ali čini se kako će za to morat pričekati. Trogirni ne kriju razočaranje tom odlukom, ali ju prihvaćaju.

Rukometaši su se tako priključili košarkašima čija su natjecanja također prekinuta, a u listopadu bi sve trebalo početi 'ispočetka'.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij