hren

Konačne odluke oko nastavka natjecanja zahvatile su i nogometaše. Dugo su čelnici nogometnih saveza izbjegavali bilo kakav scenarij zaključivanja, ali su se nakon odbojke, rukometa i košarke ipak upleli u istu mrežu.

Članovi Međužupanijskog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na području Nogometnog središta Split, na elektronskoj su sjednici donijeli odluku o prekidu Treće HNL Jug i svih županijskih nogometnih liga i liga mladeži na tom području. U prijevodu za kaštelanske klubove – sezona je poništena!

Gošk i  sućurački Jadran možda neće puno žaliti zbog ove odluke jer su u 1. Županijskoj ligi držali sredinu tablice, a ovu odluku vjerojatno neće podržati u stožeru HNK Vala, koji je bio vodeći u 2. Županijskoj ligi. Naravno, ukoliko im ne odobre željeni povratak u viši rang.

Savez je za sada donio odluku kojom se prihvaća proširenje Treće HNL Jug na 18 klubova u sljedećoj natjecateljskoj godini, pa bismo možda mogli očekivati da će se to isto dogoditi i sa 1. Županijskom ligom. No, uvjet je jednostavan,  klub mora imati valjanu licencu za viši rang.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij