hren

Prije dva dana pisali smo o konačnoj odluci Međužupanijskog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na području Nogometnog središta Split o prekidu 3. HNL Jug i svih županijskih nogometnih liga i liga mladeži na tom području.

Reakcije se još uvijek ne stišavaju, a jedna prilično glasna stigla je iz Dubrovnika od strane predsjednika NK GOŠK (Du) i Predsjednika plenuama klubova 3. HNL – jug Pera Vićana. Naime, on tvrdi da je zaprimio lažan dopis sa lažnom odlukom tvrdeći kako nije bilo nikakvog poziva na elektronsku sjednicu MNO-a Split te da je cijela priča oko prekida natjecanja nepravilna.

S druge strane, na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza danas je osvanula odluka kojom je nastavak nogometnih natjecanja predviđen za 30. svibnja. Naravno, ukoliko broj zaraženih i dalje bude u silaznoj krivulji. Između ostaloga, u odluci stoji da će se nastaviti samo 1. HNL i Hrvatski kup, dok 2. HNL, 3. HNL te ostale niže lige neće nastaviti natjecanje u sezoni 2019./2020., kao ni natjecanja u svim mlađim uzrasnim kategorijama.

Tko je lagao, a tko nije čini se da je sada nevažno jer je krovna nogometna institucija u Hrvatskoj rekla svoje.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij