hren

Prije nešto više od deset dana Hrvatski odbojkaški savez poništio je Odluku o prekidu i završetku odbojkaškog natjecanja u sezoni 2019./2020. Mnogi su ostali zatečeni te se činilo kako bi se natjecanje ipak moglo nastaviti s obzirom na olakšavajuće okolnosti.

- Ovo je samo stvar tehničke procedure jer je odluku o prekidu natjecanja i dodijeli titule trebala donijeti Skupština kao najviše tijelo Saveza, a ne Upravni odbor - pojasnio je predsjednik Saveza Ante Baković. Najavio je kako će nova, legitimna odluka biti donesena do prvog svibnja, ali ni dan danas nemaju ništa crno na bijelo.

- Nije do nas, mi smo prošli tjedan pokrenuli proces donošenja odluke. To je sad na Olimpijskom odboru, oni trebaju izdati suglasnost, dati odobrenje i onda mi možemo donijeti konačnu odluku -  objasnio nam je Baković.

Dakle, riječ je o još jednoj tehničkoj proceduri. Olimpijski odbor treba sastaviti povjerenstvo, a kako je proces započeo 30. travnja produženi vikend je produžio cijelu stvar.

- Vjerujem da će oni to dovršiti i čim oni to završe mi imamo potvrditi odluku i to je to -  rekao je Baković koji ni ovoga puta nije mogao potvrditi hoće li sadržaj nove odluke biti isti kao i prethodni.

Naime, mnogi nacionalni odbojkaški savezi u Europi pa i u svijetu zaključili su prvenstva s proglašenim prvacima. Stoga, možemo naslutiti kako će Upravni odbor ići istim putem, a Mladost Ribola Kaštela ipak bi trebala ostati nominalni prvak najneobičnije sportske sezone.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij