hren
 

KLUBOVI „NAVALILI“ NA RADOVE
Pandemija koronavirusa na dva nas je mjeseca lišila bilo kakvog sporta. Bilo da je riječ o gledanju ili igranju, s tom smo se činjenicom morali pomiriti mimo vlastite volje. Travnjaci su odahnuli, doslovno jer je stanje na kaštelanskim nogometnim terenima u zavidnoj razini.

Navikli smo gledati terene Jadrana, GOŠK-a i Vala u lošem stanju. Još kad bi bilo nekoliko dana kiše i igranja po mokrom ili blatnjavom terenu vođenje lopte posebice po sredini terena bio bi izazov za najveće tehničare, a „tiki-taka“ stil igre je gotovo nemoguć.

No, mirovanje terena u proljetno doba poboljšao je njihovu sliku. Trava se uspjela oporaviti, klub ju je dobro njegovao i sada to izgleda lijepo i oku ugodno. Toliko da bi i sami poželjeli uzeti kopačke i stati na teren.

Klubovi su iskoristili prazni hod od treniranja i ne igranja tako što su nastavili s radovima. Tako je GOŠK nastavo sa uređivanjem pomoćnog terena koji bi trebao zasjati u pravom svjetlu, a Jadran i Val poboljšavaju glavni teren i infrastrukturu. Sućurani su najavili uređenje klupskih prostorija, dok se u Kaštel Starome vrši sanacija krova uprave kluba te se na sjevernoj strani postavlja još jedno igralište s umjetnom travom.

 

 

Foto: Vinko Strizić

 

Foto: NK GOŠK Kaštel Gomilica facebook


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij