hren
 

Jedan od ključnih igrača ovosezonskog uspjeha odbojkaša Mladosti Ribole Kaštela je 33-godišnji tehničar Mario Medan. Svojim iskustvom istaknuo se kao bitan kotač Rančićeva pogona, a čini se kako će u njegovim potezima domaća publika i dalje moći uživati.

U razgovoru za klupsku stranicu Medan se osvrnuo…

„Prije dolaska u Kaštela prošlog ljeta znao sam dosta o klubu i o Hrvatskoj kao zemlji jer sam nastupao za neke hrvatske klubove i protiv njih. Kaštela su mi se svidjela zbog mirnoće i laganog načina života, što mi je prvo zapalo za oko”, rekao je tehničar rodom iz Srbije.

Naglasio je dobru atmosferu i komunikaciju u klubu, pohvalio je profesionalnost kluba i angažiranje trenera oko svakog igrača.

„Moram pohvaliti domaću publiku koja nas je vodila na svakoj domaćoj utakmici. Takvu atmosferu treba doživjeti i žao mi je samo što nismo uspjeli otići dalje u prvenstvu zbog situacije s virusom pa da doživim prave čari punih tribina u finalnim utakmicama”, ističe Medan.

Osvrnuo se i na situaciju oko koronavirusa koja još uvijek zahvaća njegovu domovinu.

„Virus je obuhvatio sve aspekte života i jednostavno moramo svi ustrajati u toj borbi da porazimo taj virus da se vratimo svim normalnim aktivnostima, životu i sportu”, izjavio je Medan poručivši na kraju svim navijačima da izdrže još malo radujući se novim utakmicama u novim izazovima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij