hren

Rukometni klub Ribola Kaštela koristi svaku mogućnost kako bi poboljšala svoje redove. Tako je i sada. Premda je tek početak lipnja, Kaštelani se pojačanjima već sada zagrijavaju za novu sezonu.

U kasnim jučerašnjim satima klub je objavio prvo pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o 27-godišnjem Marku Vukiću, Kaštelaninu koji je svoj rukometni put počeo intenzivnije graditi prije šest godina. Kao jedan od najboljih lijevih bekova Premijer lige u sezoni 2014/2015 odlazi u PPD Zagreb. Nakon godinu dana provedenih među 'elitom' hrvatskog rukometa, odlazi u mađarski Mezokovesdi KC, a potom u višestrukog prvaka Bosne i Hercegovine Izviđač Central Osiguranje.

U klubu iz Ljubuškog zadržao se neko vrijeme te je bio jedan od najvažnijih karika trenera Silvija Ivandije. Ima iskustvo igranja i u europskim natjecanjima, a sa svojih 27 godina je u naponu snage.

„Sretan sam što se vraćam u Kaštela, što se vraćam doma i kao što kaže pjesma TBF - Evo me doma, dobre volje san odma, to je istina. Najvažnije da sam zdrav, a što se tiče motiva i želje, s tim nisam nikada imao problema. Kaštela su moj klub, ozbiljan klub koji je odlično posložen u svim segmentima. Ambicija kluba je povratak u Premijer ligu što mi je drago čuti i nadam se da ću biti od velike koristi ka ostvarenju tog cilja. Neće biti lako jer ima tu još nekoliko jako kvalitetnih klubova, ali za mene je to veliki izazov. Smatram da kao ekipa imamo kvalitetu i da zajedno to možemo”, rekao je Vukić koji se nakon sedam godina vratio u svoj matični klub.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij