hren

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela predstavio je program vjernosti pod nazivom 'Klub 1000' s ciljem projekta da se prikupi tisuću malih i srednjih donatorskih tvrtki.

-Osvojenom sedmom titulom prvaka Hrvatske u odbojci izborili smo plasman u MEVZA ligu i Ligu prvaka, ali je velika vjerojatnost da oba europska natjecanja nećemo igrati. Situacija s koronavirusom je našim sponzorima i partnerima nanijela veliku štetu, što smo mi u klubu direktno osjetili. Zato smo pokrenuli Klub 1000, projekt u kojem ćemo okupiti male i srednje tvrtke, koje će simboličnim donacijama pomoći rad kluba, a zauzvrat će dobiti razne pogodnosti - rekao je novi generalni direktor OK Mladost Ribola Kaštela Claudio Varnica.

Tvrtke koje postanu dio Kluba bit će oglašeni na ploči i prigodnim majicama, imat će pravo na ulaznice za domaće utakmice te popuste kod partnera kluba i godišnje preplate.

-Pred nama su izazovna vremena, a naš cilj je jasan, borba za prvo mjesto i što bolji plasman u Ligi prvaka. Međutim, za ispunjenje cilja nije dovoljan samo sportski rezultat, stoga se nadamo da će tvrtke i poduzetnici prepoznati uspjehe i potencijal najuspješnijeg sportskog kolektiva u Dalmaciji u proteklih 10 godina i da će postati dijelom Kluba 1000 - dodao je Varnica.

Članom Kluba 1000 može se postati prijavom na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij