hren

Ovih dana prometno je u odbojkaškom klubu Mladost Ribola Kaštela. Dok Uprava pokušava pribaviti financijska sredstva za planirane ambicije naredne sezone, nekoliko igrača pronašlo je novi aganžman.

Istaknuti je transfer Ivana Zeljkovića, koji je u zadnjim danima lipnja potpisao trogodišnji ugovor sa zagrebačkom Mladosti. Svojim radnim navikama i borbenim karakterom Zeljković se brzo prometnuo u značajnog igrača Rančićeva pogona. To nije promaklo upravi višestrukog zagrebačkog prvaka koja je s njim odlučila pojačati svoje redove.

Tako se broj Kaštelana u Domu odbojke povećao. Trenutno su u klubu još Ivan Đirlić i Petar Višić, a spominjao se i dolazak Ante Giljanovića koji nije stopostotno potvrđen.

Ti transferi pokazuju veliki uspjeh trenerske škole kaštelanskog kluba i njenog predvodnika trenera Ivana Rančića. No, pored te pohvale zasigurno im nije lako pratiti odlazak igrača s kojima su gradili odličnu, kompaktnu momčad, ali zov financijski i ambicijski jačih klubova jednostavno je prevelik. Mladost Ribola Kaštela pokazuje da zna proizvoditi i dovoditi odlične igrače, samo što još nije dovoljno prepoznat potencijal mogućeg odbojkaškog giganta.

Rančić će u novu sezonu bez još dva sjajna igrača koji su činili okosnicu momčadi. Iskusni tehničar Mario Medan pokazao se kao pravi potez prošle sezone, no on se nakon jedne sezone odlučio za ostanak u svojoj državi potpisavši za Spartag Ljig. Iduće sezone neće biti ni miljenika publike Daltona Solbriga. Dvadesettrogodišnje otkriće s Havaja potpisao je za bundesligaša SVG Lunenburga.
Kaštelane tako čeka dugo i vruće ljeto kako bi održali klub stabilnim zbog situacije s koronavirusom, ali i pripremili kvalitetan igrački kadar za napad na nove trofeje.

 

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij