hren
 

OK RIBOLA KAŠTELA KRENUO S PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU
Odbojkaši kaštelanske Ribole jučer su krenuli s pripremama za novu sezonu koja počinje 5. rujna, utakmicom polufinala Kupa u Kaštelima protiv zagrebačke Mladosti. Iako su ove sezone ciljevi postavljeni visoko kao i uvijek, pred Kaštelanima je veliki izazov, jer većinu momčadi čine mladići iz Škole odbojke.

- Očekuje nas teška sezona puna izazova u vremenima koja garantiraju jedino neizvjesnost. Budući da je budžet smanjen za 50 %, morali smo otkazati MEVZA ligu, najviše zbog odluke da se igra usporedno sa Superligom, pa je procjena da nema smisla mladu ekipu stavljati pred velike ekipe kao što su Ach ili ove godine jaki Kamnik i Maribor, kazao je Ivan Rančić, trener OK Ribola Kaštela.

U listopadu su na rasporedu kvalifikacije za Ligu prvaka, a uz iskusnog Antu Šukera, Hrvoja Pervana i Stipu Perića momčad će novu snagu tražiti u mladićima iz vlastitog pogona. Bruno Barać, Nikola Jureta, Duje Cvijović, Ante Kulušić, novopridošli mladi Ivan Barić i prvi dizač Ivo Ivićo nove su mlade nade kaštelanske Ribole, a ova sezona za njih će biti pravo iskušenje.

- Okupili smo jako dobru generaciju mladih igrača koji su 2000. i 2003. godište, a glavni cilj je razvojna priča, kako u kondicijskoj pripremi tako i na treninzima. Imamo dogovorene 3 utakmice s Kaposvarom iz Mađarske i jednu ili dvije utakmice s ekipama iz Kaknja ili Krajnja i mislim da je to dovoljno za uvodni dio sezone. Naš cilj je igrati najbolje u drugom dijelu sezone, tako ćemo raditi i pripremati se, a želja je da ova ekipa ostane skupa 3 do 4 godine, jer sam siguran da imaju jako dobru perspektivu, kazao je Rančić.

Novo ime u klubu je i Ante Carev, kondicijski trener, a početak prvenstva zakazan je za 19. rujna. Raspored još nije poznat, međutim sigurno je da se finale Kupa igra 12. Rujna u Zadru, vjerojatno bez prisustva gledatelja, isto kao i polufinalne utakmice.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij