hren
 

Kakva bi to priča bila kad bi se po prvi put u povijesti hrvatske odbojke dva kaštelanska kluba našla u finalu. Po tko zna koji put tu šansu imaju OK Kaštela i OK Marina Kaštela.

Marina Kaštela najavila je polufinale u velikom stilu. Podsjeća nas na 2016. godinu, kada je klub ostvario povijesnu trostruku krunu. Od tada Marinke čekaju na značajan uspjeh, a spoj mladosti i iskustva mogla bi biti dobitna kombinacija trenera Milorada Krunića.

„Mi smo sa svoje strane uradili sve da se prikažemo u najboljem svjetlu. Vratila nam se Elena Vukić iz Kaštela i Jelena Alajbeg, bivša hrvatska reprezentativka. Potrudili smo se napraviti jednu snažnu i iskusnu ekipu koja je mješavina s našim mlađim godištima na koja polažemo puno nada“, poručio je Krunić.

Svjestan ojačane kaštelanske ekipe je i trener Mladosti Leonard Barić, koji će se naći na suprotnim stranama u dvorani u Kaštel Starome.

„Marina Kaštela je već ove godine odlučila da osvoji sve, a nama je cilj da odigramo dobro protiv njih. Mi čitamo da su oni osvojili sve živo i sada nam je samo cilj da odigramo dobro.“, izjavio je Barić uoči utakmice koja je na rasporedu u subotu 5. rujna u 16:00 sati u dvorani u Kaštel Starome, uz izravni prijenos na Areni Sport 1.

Sutradan, na istom mjestu u 18:30 sati saznat ćemo druge finalistice. Bitku će voditi odbojkašice OK Kaštela i HAOK Rijeke, u kojoj ulogu favorita preuzimaju domaće igračice. Riječanke su ostale bez nekoliko važni igračica, poput Ane Mioč, koja od ove sezone nosi kaštelanski dres.

„Dosta je prošlo od posljednje odigrane utakmice. Nakon petomjesečne pauze u nedjelju se igra zaostala utakmica, polufinale kupa protiv ekipe iz Rijeke, prošlogodišnjeg finalista, osvajača 2. mjesta. Zbog situacije koja nas je sve zatekla, pripreme za ovu sezonu počele su ranije s nekim izmjenama u samom sastavu ekipe. U nedjelju je naš prvi pravi test. Očekujem borbenost i kvalitetnu igru i uz sav respekt prema ekipi Rijeke vjerujem u pozitivan ishod i polazak u finale“, poručila je kapetanica OK Kaštela Nika Stanović.

Polufinale:

OK Marina Kaštela – HAOK Mladost
OK Kaštela – HAOK Rijeka CO


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij