hren
 

Odbojkašice HAOK Mladosti prve su finalistice ovogodišnjeg izdanja Kupa Snježane Ušić, pobijedivši u gostima OK Marinu Kaštela rezultatom 3:0. Tko je drugi sudionik finala doznat će se u nedjelju u utakmici  između OK Kaštela i HAOK Rijeka CO.

Do kaštelanskog odbojkaškog finala morat ćemo još pričekati. Zagrepčanke su još jednom bile nepremostive prepreke za Marinu Kaštela, koja je poražena rezultatom 3:0. Na parketu se osjetila razlika, doduše ne velika, ali dovoljna da Mladost dođe na korak obrane naslova.

U prvom setu Marinke su praktički darovale značajnu prednost gostima s nekoliko uzastopnih pogrešaka u napadu (13:7). Novo pojačanje Alajbeg predvodila je napad Marine do izjednačujućih 18:18, ali nakon toga Mladost radi seriju 7:2 za vodstvo u utakmici.
Tijesno je bilo u početku drugog seta. Izmjenjivalo se vodstvo sve do 7:8, a onda Mladost preuzima potpunu kontrolu. Poen za poenom i eto ih u malo vremena na nedostižnih 17:9. Kaštelanke su pokazale karakter te su se uspjele potpuno vratiti u set. Stigle su do 20:21, no Zagrepčanke su bile preiskusne da bi dozvolile preokret.
U posljednjoj šansi da se vrate u utakmicu, Marinke su krenule vrlo agresivno. Dobar dio trećeg seta su vodile, da bi od 16:16 stale i praktički prepustile gošćama ulazak u finale.

OK Marina Kaštela – HAOK Mladost 0:3
(20:25, 21:25, 18:25)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Milan Rajković, Dalibor Tota

OK Marina Kaštela:Botić, Subašić, Grizelj, Rožić, Dežulović (6), Kalman (5), Teklić, Alajbeg (16), K. Zdilar, Barać, Vukić (6), Jureta, J. Zdilar (2), Ćurak. Trener: Milorad Krunić
HAOK Mladost: Matić, Marković, Kačić Bartulović (7), Perić, Freund, Pavičić (9), L. Štimac (9), Volmut (11), Kulić (14), I. Štimac, Grbavica, Popić (7). Trener: Leonard Barić

 

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij