hren
 

Odbojkašice OK Kaštela zasluženo su postale nove finalistice ovogodišnjeg izdanja Kupa Snježane Ušić. Glatkom pobjedom nad Rijekom ušle su u drugo finale u posljednje tri sezone.

OK Kaštela – HAOK Rijeka CO 3:0
(25:12, 25:16, 25:12)
Kaštel Stari, Gradska dvorana
Suci: Tajana Kramar Šandl, Dominik Raca

Dominacijom od početka do kraja, 'Malene' su svladale Riječanke i ušle u novo finale klupske povijesti. Rezultat ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje, premda su gošće na početku drugog seta imale kratko vodstvo. U najboljem svjetlu pokazala se Ana Mioč, ovoljetno pojačanje koje je stiglo baš iz Rijeke. Protiv svojih bivših suigračica postigla je 12 poena, a standardno dobra Stanović (14), te Rimac (9) i Vranković (8), probijale su gostujuću obranu kad im se god ukazala prilika.

Igra je bila uvjerljiva posebno u trećem setu. Vidjevši poletnost u igri domaćih igračica, Riječanke su odustale od posljednje šanse za povratak u susret. OK Kaštela sada ima manje od šest dana da se pripremi za finalnu utakmicu protiv zagrebačke Mladosti, koja je na rasporedu sljedeću subotu u Zadru.

OK Kaštela:Ninčević (5), Stanović (14), Prkačin (5), Vranković (8), Ucović, Rimac (9), Strize (3), Ćurak (1), Mioč (12), Đolonga (1), Višić, Parčina, Matas, Grbeša. Trener: Zoran Grgantov

HAOK Rijeka CO: Juričić (2), Sulić (4), Denona, Štiglić (13), Kesten, Žarković, Gerdević, Devčić, Popić, Koraca (5), Aničić (4). Trener: Igor Lovrinov

Polufinale:
Marina Kaštela – Mladost 0:3
Kaštela – Rijeka 3:0


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij