hren
 
Momci iz KK 'Kaštela' su u fantastičnom izdanju i vrhunskom prezentacijom vlastitih košarkaških vještina osvojili županijski Kup. Već od prve četvrtine Kaštelani su usmjerili ovaj zanimljiv susret dva A-2 ligaša samo na jednu stranu, dizali prednost iz minute u minutu do konačnih 84:59. Bez i jedne krize u 40 minuta igre i sa rezultatskom prevagom u sve četiri četvrtine zasluženo će uskoro u Zadar na slijedeći krug Kupa Krešimira Ćosića protiv momčadi 'Jazina'.

K A Š T E L A - MISLAV EUROPLIN Podstrana 84:59
(10, 14, 16, 19):(16, 21, 23, 24)

Kaštelani ovu utakmicu nisu dobili izrazitom prevagom u jednom segmentu igre, već su uz odličan postotak šuta - sl. bacanja 75% (9-12), za dva 62% (24-39), trice 45% (9-20), prikazali i vrlo kolektivnu igru u kojoj je prednjačio Karakaš sa čak 10 asistencija. Požgaj je ponovio double-double učinak (10 skokova, 11 koševa), a Ostojić je za 24 postignuta koša potrošio samo 14 lopti (šut 71%). Iako su spomenuti najbolji pojedinačni učinci igrača, ova pobjeda je ostvarena, za ovaj rang natjecanja rijetko viđenom momčadskom obranom. Pritisak na odličnu vanjsku liniju gostiju iz Podstrane bio je za njih neizdrživ i nije padao sve do posljednje sekunde utakmice.

U vrlo jakom ritmu utakmica Kaštelani već u subotu gostuju na Gripama kod momčadi 'Dalvina' (12,oo sati) u drugom kolu A-2 lige jug.

Ne bojimo se ritma u koji smo upali sa ove tri pobjede u Kupu. Momci su spremni, trener ih je očito odlično pripremio, raduju se svakoj novoj utakmici i svi u klubu jedva čekamo subotu i novi susret. Ovom prilikom želim istaći odličnu atmosferu u čitavom klubu koju očito primjećuju i igrači koji su danas bili puni pozitivne energije. Kroz sezonu će sigurno biti i kriznih razdoblja, ali trenutno je užitak biti dio ovog kluba. – riječi su Marka Tešije, jednog od čelnika KK 'Kaštela'. 

Suci: Damir Basarić i Josip Radojković (oba iz Splita)

Kaštela: Popović 6, T. Marin, Kragić 12, Kaliterna 5, Giljanović 3, Biočić 10, Tokić 2, Berić 2, Ostojić 24, Požgaj 11, Lukačić 2, Karakaš 7. 
Trener: Darko Čavka

Mislav-Europlin:  Grizelj 7, Beram 4, Tomaš 2, Trninić 5, Lovrić 9, Zonjić 15, Biljarski, Boljat 1, Šundov 6, Elez 2, Ivanković 5, Mijić 3.
Trener:  Alen Koludrović


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost)

  Jeeeeeeeeeeee :grin

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Hoćemo prvoligaša!!!!!!!!!!1

  oko 12 godina prije
 • gost (Gost)

  Fofo ti si kralj

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  bravo Beriću !!!!!!
  samo naprid

  oko 12 godina prije
 • 123 (Gost)

  biće ovo gori on sam napisa. :grin

  oko 12 godina prije
 • Ja (Gost)

  Za gosta 80 nisam ja to napisa,tek sam sad vidio!Berić

  oko 12 godina prije
 • nik (Gost)

  Sta lazes Bericu. Dodi na igraliste da ti pokazen kako se igra..

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij