hren
 
Ako želite gledati košarku kakva se nekada igrala na ovim prostorima, svratite na utakmice u kojima nastupaju momci iz Kaštela. Odavno nismo vidjeli momčad koja toliko voli nadigravanje, bez ijednog igrača koji teži samoisticanju.

Kaštelani su danas opet otvorili utakmicu jakom obranom, ali promašivši nekoliko 'zicera' i slobodnih bacanja, unijeli i laganu nervozu u svoju igru. To nije dugo trajalo, porastom rezultatske razlike stigla je i mirnoća, a sa njom i ljepota igre koja je do kraja susreta prerasla u egzibiciju. 

Ovu momčad na terenu predvodi Milan Karakaš koji u ovoj ligi djeluje kao košarkaški 'vanzemaljac'. On ne samo da razigrava čitavu momčad (11 asistencija, 14 koševa uz 83% šuta, 5 osvojenih lopti, 4 skoka), već joj ne dozvoljava ni trenutak opuštanja ili neozbiljnosti.

Pravi vođa na terenu, a kada uz sebe ima suigrače koji su također vrlo dobro košarkaški 'potkovani', košarka koju igraju mora privući pažnju svakog gledatelja.

Ivo Ostojić posebna je priča. Završio je susret sa 30 postignutih koševa, za 27 iz igre trebalo mu je samo 16, a za 3 koša sa crte slobodnih bacanja – 10 lopti. S obzirom na šut za tri poena (5-6) možda bi mu učinak bio još bolji da je i bacanja pucao sa 6,25 m. Uz spomenuti dvojac, odličnu igru pružili su još i Kragić, Kaliterna te uvijek sigurni Biočić. 

Kaštelanima najviše prijeti non-stop ritam igranja. U srijedu (20,30) u Zadru je slijedeći susret u kojem ih u finalu Kupa za Dalmaciju dočekuju jake 'Jazine'. Nadamo se da ih umor neće dovesti do krize te da ćemo i dalje uživati u njihovoj igri.

Omladinski pogon KK 'Kaštela' također je bio aktivan. Juniori su u prvom kolu prvenstva kod kuće poraženi od 'Cetine' (54:57), ali ta se utakmica ne računa u konkurenciji jer Triljani igraju sa starijim igračima, dok su mlađi kadeti u Solinu uvjerljivo pobijedili svoje vršnjake rezultatom 62:41.


Kliknuti na sliku za uvećati

DALVIN 2001. Split - KAŠTELA 69:95
(12, 21, 17, 19):(16, 29, 30, 20)

Suci: M. Vulić  i  A. Bencun (oba iz Zadra)

Dalvin 2001.:  Mamić, Karaman 6, Pribisalić 5, Bojčić 26, Ćapin 10, Čolak, Korhamer, Jeličić 7, Vujević 6, Vrdoljak, Radan 9. 
Trener:   Mirko Gašpar

Kaštela:  Popović, Karakaš 14, Kragić 11, Kaliterna 19, Giljanović 2, Biočić 6, Berić 2, Ostojić 30, Požgaj 11, T. Marin, Perić.
Trener:  Darko Čavka


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost)

  sve je lipo dok se ne umišadu menađeri i pinezi.
  endem

  oko 12 godina prije
 • Mažuretkinje (Gost)

  Ajme,al ste nakitili Karakaša koda ide na pir. :p :grin

  oko 12 godina prije
 • autobus (Gost)

  Kad krećete u Zadar? Ima li mista u autobusu za navijače?

  oko 12 godina prije
 • dajana (Gost)

  ja sam zaljubljena u vanzemaljca

  oko 12 godina prije
 • sandra (Gost)

  u životu nisam vidala tako mišičavog momka i tako dobre grade a tek tvoj biceps volila bi se sa tobom nać . ostoiću tvoja igra me pali.dali bi me ohladio? :p

  oko 12 godina prije
 • martina (Gost)

  loš ti je ukus.Biočić je bolji frajer

  oko 12 godina prije
 • ancy (Gost)

  biočić je teška legenda....i nema van curu,pa tako navalite cure...... :p

  oko 12 godina prije
 • ancy (Gost)

  a ostojić je tipčina ipo.....

  oko 12 godina prije
 • ancy (Gost)

  biočiću kad vidiš ovaj komentar javi mi se...ja ču ti se samo potpisat znat ćeš ti.ANÐELIJA
  HAHAHAHHAAH

  oko 12 godina prije
 • ANCY (Gost)

  E I KARAKAŠ MI JE BEZVEZE...

  oko 12 godina prije
 • gomiliška (Gost)

  KAKO SE ZOVE 13-ica? :)

  oko 12 godina prije
 • trening (Gost)

  kad i di je trening kastelanske ekipe?

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij