hren
 
SPLIT, SRC "Gripe". Gledatelja 100. Suci : Jurinović (Zadar) i Mrvica (Biograd).
R.K. "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" - R.K. "KAŠTELA ADRIACHEM" 18:26 (10:10)

R.K. "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" : Ivanišević, Čoko, Lazarušić, M. Perić 1, Vuković 3, Skender 5, Pleić 5, L. Perić , Brzović, Čulić 1, I. Jerčić, V. Jerčić, Pivac 3. Trener : Zlatko Grubiša.

R.K. "KAŠTELA ADRIACHEM" : Balov, D. Bujas 1, Trivić, Dražić, Jeremić, Nejašmić 10, Šipić 9, Krokar, Musulin 1, Roso, M. Bujas 3, Topić, Ninčević 2, Družijanić. Trener : Ante Jureškin.  

U 5. kolu gostovali smo u Splitu na Gripama kod naših sportskih prijatelja i rivala iz Dugog Rata.

Početak utakmice kao i cijelo prvo poluvrijeme bilo je dosta neizvjesno. Domaći su igrači motivirano ušli u utakmicu i poveli čak 3:0. Mi smo dosta loše otvorili utakmicu i činilo se da nećemo lako izaći na kraj sa raspoloženim dragovoljcima. Na postavljenu obranu "dragovoljca" najbolje se snašao Petar Šipić koji je bio najbolji naš strijelac u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu su domaćini ipak malo popustili u snazi što je najbolje iskoristio Mirko Nejašmić koji je iz kontri i polukontri odlično realizirao svaku prigodu. Zasluge za to idu i našoj dobroj obrani u drugom poluvremenu. Kod domaćih najbolji strijelci su bili Miro Skender i Ivan Pleić. Na kraju je ostalo osam razlike međutim za nas utakmica i nije bila tako jednostavna jer je takva razlika ostvarena tek na samom kraju utakmice. Dugoraćani su se još jednom pokazali kao neugodan protivnik i prava je šteta što im svake godine otiđe poneki igrač, jer u protivnom bi se sigurno borili za sam vrh tablice.

Izvor: RK Kaštela.com


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost)

  Svaka čast na pobjedi i pozdrav ciloj ekipi.

  oko 12 godina prije
 • zvijerka216 (Gost)

  pozdrav svim rukometasima...ceestitke pobjednicima...

  oko 12 godina prije
 • Torcida (Gost)

  Ja bi Jureskina stavija za trenera Hajduka.

  oko 12 godina prije
 • debeli (Gost)

  bravo momci.navijam za vas jer vam je ekipa po mojoj miri.jebo ti čovika ispod 100 kila.mislim da svakoj ekipi direktor triba davat primjer kako se udebljat.bujas legenda si za klopu.zato te još više obožavam jer i meni nije mrsko papt. :zzz :grin :eek 8)

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Ajde nismo baš svi debeli ne ZAJEBAJI

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij