hren
 
thumbnailU organizaciji Jedriličarskog kluba “Kaštela” iz Kaštel Kambelovca, u subotu 10. studenog 2007. godine u Kaštelanskom zaljevu održati će se jedriličarska regata “BavAdria Cup 2007”.

Start je najavljen za 11.00 sati ispred Marine Kaštela, a prema riječima organizatora, svi sudionici će krenuti iz Marine Kaštela u Kaštel Gomilici, te će jedriti jedan plov oko plutače ispred Kaštel Lukšića, te nazad do Kaštel Sućurca.

Jedriti će se na jedrilicama dužine 15 metara tipa “Bavaria 46” i “Bavaria 44”, a u regati bi trebalo sudjelovati 16 ekipa. Svoje sudjelovanje su potvrdili: HVK “Kaštela”, Kapetanija, HRM, JK “Mornar”, Pomorska policija, BavAdria Yacht, Marina Kaštela-Servis, NYA, Erste Bank, Slobodna Dalmacija, Hrvatski registar, Marina Kaštela-Mornari, Salona-AD Plastik i AdriaSail. 
 
Tri prvoplasirana krstaša osvajaju nagrade, a nakon regate proglašenje pobjednika uz domjenak održati će se u zgradi Marine Kaštela u Kaštel Gomilici.

Već slijedeću subotu 2. “Kaštelanska regata”

U organizaciji Kluba športskog ribolova “Giričić” u subotu 17. studenog 2007. godine održati će se druga po redu “Kaštelanska regata”, u kojoj su na sudjelovanje pozvani učesnici iz svih mjesta i gradova koji diraju Kaštelanski zaljev, tj, iz Kaštela, Trogira, Solina i Splita.

Sudionici “Kaštelanske regate” jedriti će po grupama, odnosno biti će razvrstani prema veličini brodova, a prema riječima organizatora, jedriti će se open, odnosno sa špinakerom, bez špinakera, tj. po želji...

Nakon regate održati će se fešta u prostorijama koje je organizatorima ustupila Marina Kaštela.

Svi zainteresirani učesnici mogu se prijaviti za sudjelovanje na regati u prostorijama KŠR Giričić, u sklopu objekta “Bimbijana” u Marini Kaštela.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost)

  Ovo je super, samo je kratko. Tribali su barem produzit do Resnika.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Dajte današnje rezultate.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  pobijedila policija, neka

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  REGATA ZA SVAKU POHVALU NEMA ŠTA

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij