hren

U Zagrebu je održan ždrijeb četvrtfinala Hrvatskog odbojkaškog Kupa u muškoj i ženskoj konkurenciji. Sve četvrtfinalne utakmice na rasporedu su 5. i 6. prosinca.

Odbojkaše Ribole Kaštela nakon očekivanog prolaska protiv OK Mlake očekuje susret protiv Siska. Relativno lagan ždrijeb dočekali su momci Ivana Rančića, budući da su nedavno odigrali utakmicu protiv Siska u prvenstvu i rutinski slavili rezultatom 3:0.

„Izvukli smo protivnika kojeg dobro poznajemo i preko kojeg se možemo nadati plasmanu u polufinale Kupa. Riječ je o ekipi koja je dobar spoj mladosti i iskustva, ali u ovoj utakmici neće moći računati na svog najboljeg igrača Matiju Tepavca, i to ćemo sigurno nastojati iskoristiti. Igra se samo jedna utakmica i moramo biti maksimalno oprezni, jer su takve utakmice često zamka i ne smijemo se opustiti ni u jednom trenutku da ne bi bilo neugodnih iznenađenja“, kazao je trener Ivan Rančić.

Četvrtfinale:
Sisak – Ribola Kaštela
Kitro Varaždin – Mladost
Rovinj/Centrometal – Željezničar/Mursa Osijek
Split – Rijeka

U ženskoj konkurenciji kaštelanske predstavnice imat će nešto zahtjevniju zadaću, ukoliko se rezultati favorita poklope. Marina Kaštela tek treba odigrati utakmicu protiv Velog vrha, no prolaz protiv niželigaša ne bi trebao biti upitan.

Četvrtfinale:
Split/Brda – Mladost
Sinj/Enna Vukovar – Kaštela
Osijek – Veli vrh/Marina Kaštela
Olimpik – Rijeka


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij