hren

Odbojkaši Ribole Kaštela trebali su ovog vikenda pauzirati, budući da je utakmica protiv Murse Osijek odgođena zbog pojave koronavirusa u momčadi Osiječana.

Umjesto te utakmice, Kaštelani će zaigrati protiv Marsonije. Radi se o utakmici 11. kola koju će tako odigrati umjesto utakmice 10. kola. Marsonia je pristala na prijedlog Ribole, a utakmica je na rasporedu u subotu u 19.15 sati u gradskoj dvorani u Kaštel Starome.

- Težak sportski tjedan za nas, stalno smo u iščekivanju informacije o nastavku natjecanja i sada se napokon možemo usmjeriti pripremi za utakmicu. Iako smo se spremali za Split, potom za Mursu, sada imamo dva dana pripreme za Marsoniu. Riječ je o novoj ekipi koja ima nekoliko iskusnih igrača, a istaknuo bih Budima, Ilića i Barišića koji su okosnica momčadi. Što se nas tiče, mi u svakoj utakmici moramo ići maksimalno ako želimo do bodova, jer u ovoj sezoni imamo kompletno novu ekipu sa sedam igrača iz Škole odbojke, a prekidi uzrokovani koronavirusom sigurno utječu na ekipu -  kazao je uoči utakmice trener Ivan Rančić.

1. kolo:
Mlaka – Ribola Kaštela
Bibinje – Mladost
Željezničar – Mursa Osijek
Zadar – Rijeka
Sheeft – Split
Marsonia – Kitro Varaždin
Rovinj – Centrometal, odgođeno
Sisak, slobodan


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij