Ovog petka održan je ždrijeb europskih klupskih natjecanja. Nakon što su izvučeni parovi za mušku i žensku Ligu prvaka i CEV kup, na redu je došao ždrijeb za CEV Challenge kup u kojem sudjeluju dva kaštelanska ženska kluba, Marina Kaštela i Kaštela.

Kao trećeplasirane u ligi protekle sezone, OK Kaštela započet će natjecanje u 1/32 finala, a ždrijeb ih je spojio s ciparskim AEL Limassolom. Prema rasporedu, prva utakmica trebala bi se odigrati između 26. i 28. listopada ove godine, a uzvrat između 2. i 4. studenog. Ukoliko svladaju Cipranke, u 1/16 finala Malene će igrati protiv C.S. Medgidije iz Rumunjske.

Viceprvakinje iz Marine Kaštela preskočit će jedno kolo, pa će se CEV Challenge kupu priključiti u 1/16 finala. Njih je ždrijeb spojio sa ekipom Tent Obrenovac iz Srbije, a obje utakmice trebale bi se odigrati u drugoj polovici studenog ove godine.

Odbojkaši Ribole Kaštela ove godine nemaju pravo nastupa u europskim natjecanjima zbog četvrtog mjesta u prvenstvu. Ligu prvaka igrat će zagrebačka Mladost, a u CEV Challenge kupu nastupit će Mursa Osijek.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij