hren

Kaštelanski nogometaši otvorili su svoj put u 4. ligi ovaj protekli vikend, a na kraju se može kazati kako je uvod bio očekivan. Kako stvari sada stoje, Valu bi trebalo biti najteže, za sad je stanje kod njih takvo da neće biti iznenađenje ukoliko im se sezona pretvori u borbu za opstanak. Iako su kod sportskih suparnika u Sućurcu pokazali da imaju nogometnu čvrstinu, teško se oteti dojmu da su spremni za veće izazove od opstanka. Prvim kolom su dodatno zakomplicirali sami sebi život, jer su imali dva isključenja, a roster ekipe im ionako nije širok. No, morat će se snaći u sljedećem kolu i bez isključenih igrača

Iz Sućurca su pak i prije početka sezone isticali kako ne žele ponoviti situaciji od prošle, kad su bili u borbi za opstanak. No, očigledno svjesni da su bili loši, prije ove sezone su se malo pojačali i bili odlučni u nakani da krenu mirnije u sezonu. Prema prvoj utakmici, čini se da bi u tome mogli uspjeti. "Stabilnost" je riječ koju nam je tajnik Mile Poljak više puta spominjao, tako da se može pretpostaviti da bi Sućurani bili zadovoljni pozicijom koja im omogućuje igranje bez stresa borbe za opstanak.

A GOŠK-a zanima samo prvo mjesto, to su za vikend pokazali i na terenu. Postira možda nije najjači protivnik s kojim će Gomiličani ove sezone igrati, ali i ova utakmica je pokazala kako je GOŠK u ovom trenutku izraziti favorit u Četvrtoj ligi. Posebno ih može veseliti odlična efikasnost u drugom dijelu, kao i potpuna kontrola igre svih devedeset minuta. Postira je imala tek jedan poluozbiljan udarac, a taj je završio kakva tri do četiri metra od vratnice. Stoga, ako se po jutru dan poznaje, GOŠK bi ukoliko ne bude nekih nenormalno brojnih ozljeda prvotimaca, ove sezone trebao biti kandidat broj jedan za ulazak u Treću ligu. A i red bi bio da se bar jedan kaštelanski klub vrati u taj rang.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij