kristo mala

Gotovo stotinjak prijatelja, sumještana i članova kluba dočekalo je u ponedjeljak oko 19 sati Katarinu Krišto, zlatnu s netom završenog juniorskog prvenstva Europe u judu, pred njezinim klubom Dalmacijacement u Kaštel Sućurcu.

Sretna sam i drago mi je vidjeti da je došlo ovoliko mladih članova na doček, da ću možda nekome biti i uzor, moram onda nastaviti ovako dobro- kazala je Krišto

Katarina je zlato odnijela u Luksemburgu, gdje se prvenstvo održavalo, u kategoriji do 63 kilograma, a u finalu je bila bolja od Mađarice Brigitte Varga.

-Znala sam da sam bolja od nje, bila sam spremna. Mogu kazati da se godine rada i odricanja isplate, negdje se mora početi poklapati, kaže mlada judašica koja je već odradila trening po povratku iz Luksemburga. Nema stajanja.

A planovi za dalje? Pa, već za 15 dana ide u Zagreb na Grand Prix turnir, okušat će se i u seniorskoj konkurenciji. Kazala je i je li spremna i za taj iskorak.

Pa obzirom da sam bila najmlađa seniorska prvakinja Hrvatske s 15 godina, mislim da sam spremna i za to, nije da već nemam iskustva. Hajdemo reći da vjerujem da ću moći pokazati zube u toj konkurenciji - kaže Katarina.

Ostavili smo je potom da se proveseli malo sa svojim prijateljima i članovima kluba, koji su je dočekali s bakljadom, tortom i pjesmom. A vjeruju da će za to biti i više prilika, kako se razvija karijera Katarine Krišto.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij