odbojka kadeti

Veliki uspjeh zabilježili su kadeti odbojkašog kluba Ribola Kaštela, ovaj su vikend osvojili brončanu medalju na prvenstvu Hrvatske, koje se održalo u Zadru. 
Uspjeh je tim veći kad se zna da ih nije mogao voditi prvi trener i voditelj škole odbojke, Ivan Andromak, koji je zbog korone morao ostati u Kaštelima. Umjesto njega na klupu je uskočio zamjenik trenera i seniorski igrač Ante Šuker. 

Prvenstveni turnir dobro je započeo, u prvom i drugom kolu rutinski su upisane pobjede protiv ekipa MOK Rijeka i OK Croatia rezultatom 2:0 u setovima. U četvrtfinalu Kaštelani su ponovo s 2:0 u setovima pobijedili ekipu iz Daruvara, dok ih je u polufinalu zaustavio domaćin OK Zadar rezultatom 3:0 u setovima.

U borbi za treće mjesto, Kaštelani su pobjedom protiv ekipe MOK Mursa - Osijek rezultatom 3:0 u setovima (25:14, 25:13, 25:16) osvojili brončanu medalju.

OK Ribola Kaštela već godinama pokazuje kvalitetu rada škole odbojke, a kadetskoj bronci prethodilo je juniorsko zlato iz siječnja ove godine što ukazuje na jako dobru generaciju mladih odbojkaša.

- Čestitam momcima na odličnoj utakmici. Rad i trud zadnjih mjesec dana se zaista isplatio i to se pokazalo na terenu. Ušli smo u utakmicu jako optimistični iako smo jučer propustili priliku za finale. Danas su svi igrači bili na visini zadatka i obavljali su sve taktičke zadatke kako je i dogovoreno. Zaslužili smo medalju i jako sam ponosan na momke jer se radi o jednoj generaciji koja stvarno obećava - kazao je pomoćni trener Ante Šuker.

Turnir, a time i prvenstvo Hrvatske, pobjedom nad Zadranima u finalu uzela je zagrebačka Mladost.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij