judo mala

ODLIČNI REZULTATI NA DRŽAVNIM PRVENSTVIMA
Jučer su se u Zagrebu održala dva državna prvenstva u judu, prventvo države za mlađe seniore U23 i prvenstvo države za djecu U14, na kojima su nastupili predstavnici oba kaštelanska judo kluba JK Kaštela i JK Dalmacijacement. Za JK Kaštela ovo je bio nastup koji će ostati upisan u veće uspjehe kluba, jer su mlađi seniori ekipno plasirali na prvo mjesto, a pojedinačno je osvojeno cijeli niz medalja.

Na prvenstvu za mlađe seniore nastupilo je 130 ponajboljih natjecatelja i natjecateljica iz hrvatskih klubova. Mlađi seniori JK Kaštela osvojili su prvo mjesto sa dvije zlatne, dvije srebrne i tri brončane medalje, a mlađe seniorke osvojile su ukupno treće mjesto sa jednim zlatom i jednom broncom. Sveukupno, u konkurenciji U23, JK Kaštela osvojio je prvo mjesto.

Zlatne medalje na prvenstvu su osvojili te tako ponijeli titule državnih prvaka Nikola Zorotović u kategoriji do 66 kg, Luka Zorotović u kategoriji do 73 kg i Maja Franić u kategoriji do 78 kg.
Srebrne medalje pripale su Ivanu Škomrlju u kategoriji do 60 kg i Ivanu Rozgi u kategoriji do 100 kg.
Josip Rozga do 66 kg, Roko Škomrlj do 73 kg, Marin Vujić do 81 kg te Matea Šustić do 48 kg, s ovog su prvenstva kući donijeli brončane medalje.
Jakov Žunić do 66 kg natjecanje je završio na sedmom mjestu.

Srebrnu medalju na prvenstvu, u kategoriji do 81 kg, osvojio je i Lovre Baišić, član JK Dalmacijacement te je svojim rezultatom svoj klub smjestio na sveukupno 12 mjesto na prvenstvu.

Na prvenstvu za djecu U14, dječaci JK Kaštela osvojili su ukupno drugo mjesto sa dva zlata, jednim srebrom i jednom broncom u pojedinačnim konkurencijama, a djevojčice su s jednim zlatom završile na trećem mjestu. U sveukupnom poretku u konkurenciji U14, JK Kaštela osovojio je treće mjesto.

Zlatne medalje zasluženo su pripale Petru Primorcu u kategoriji do 34 kg, Roku Rozgi do 50 kg i Martini Tučaj u kategoriji do 40 kg.
Srebrom se je okitio Marko Rajčić u kategoriji do 55 kg, a brončanu medalju osvojio je Duje Buzov u kategoriji  do 60 kg.
Nikola Svalina do 60 kg, Nina Arambašić do 48 kg, Nika Mujan do 52 kg i Gabriela Biluš-Gagić do 63 kg plasirale su se na sedma mjesta.

Među članovima JK Dalmacijacement koji su nastupili na ovom natjecanju, Nikola Žižak u kategoriji do 66 kg osvojio je brončanu medalju, dok se Marieta Grga do 48 kg plasirala na sedmo mjesto. Na ovom prvenstvu JK Dalmacijacement plasirao se na sveukupno 26. mjesto.

Foto: facebook JK Kaštela i JK DC


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada