nogomet9

Vjerojatno najuzbudljiviju utakmicu dosadašnjeg dijela prvenstva 4. nogometne lige odigrali su Jadran i GOŠK u Sućurcu, u dvoboju punom promjena i ritma na kraju je GOŠK uspio izvući pobjedu od 2:3 i zadržati nepobjedivost i nakon šest odigranih kola. Jadran je pak pokazao da se jako dobro može nositi s na papiru boljim klubovima te da bi im sezona trebala biti mirna što se tiče prvenstvene tablice.

GOŠK je na početku malo iznenadio postavom, nakon nekoliko kola pauziranja vratio se na lijevi bok Goran Jozinović, a na klupi je bio Škot Simpson, koji je svaku utakmicu do sada startao. Od početka je na terenu bio i Tomsialv Bušić, što će se na kraju ponovno pokazati ključnim. On zabija i jedini gol u prvom poluvremenu koje je bilo ritmično i čvrsto. A onda kreće drugi dio koji je rezultatski spektakularan. U 54. minuti Kristijan Ivan Maretić zabija za 0:2, potvrđujući svoju dobru ovosezonsku formu iz kola u kolo. GOŠK-u se čini da mirno mora privesti utakmicu kraju,  u 57. minuti izlaze Čubrilo i Vučemilović-Alegić, ulaze Simpson i Bučić. To kao da je trglo Sućurane, dok se GOŠK nije snašao s novim igračima u polju već je bilo 2:2. U 63. minuti zabio je Ivan Grubišić, a samo tri minute poslije i njegov imenjak Ratković. Sad se već u nekoliko utakmica pokazalo da GOŠK zna imati žute minute u obrambenoj igri, Jadran je to iskoristio.

I tako smo ušli u posljednjih 20-tak minuta igre, gdje su obje momčadi htjele bar ovaj jedan bod koji su imali, ali istovremeno su i gledali ne bi li kako zabili za puni plijen. I tu na scenu ponovno stupa Tomislav Bušić. On je u ovoj ligi jednostavno toliko dominantan u korištenju prilika da je to ponekad nadrealno i ostavlja dojam gledateljima da svatko može bez problema biti centarfor. U 83. minuti je zabio za 2:3, odnoseći sva tri boda u Gomilicu. GOŠK je zadovoljan jer je i dalje jedini sa sto posto učinka, a Jadran isto ne mora biti nezadovoljan, pokazali su kvalitetu i igru koja bi im trebala omogućiti mirnu sezonu.

Jadran (KS) – GOŠK 2:3

Sudac: Paško Mandić

Jadran: Bartulović, Lozić, Katić, Baran, Kapitanović, Marić-Arić, Grubišić I., Dević, Stefanović, Buzov, Grubišić M. (ušli: Ratković, Čurčić, Biuk, Jukić, Šiškov)

GOŠK: Ivanda, Vuković, Karaman, Čubrilo, Vučemilović-Alegić, Maretić, Ivančević, Jozinović, Jukić-Peladić, Bušić, Vučemilović Grgić (ušli: Simpson, Bučić, Mrkonjić, Zolje)

Strijelci: Grubišić, Ratković (Jadran), Bušić 2, Maretić (GOŠK)

Val je pak na domaćem terenu propustio da uplovi u mirne ligaške vode

Poraženi su od Omladinca iz Vranjica koji je do sad imao tek jedan bod u natjecanju. Pokazalo se još jednom da će ova ekipa zbog svoje mladosti imati uspone i padove i da će to trebati istrpiti. Omladinac je rano poveo, već u 13. minuti bilo je 0:1, zabili su preko mladog Budića. I do pred kraj je bio takav rezultat, unatoč nastojanjima Vala. To je iskoristio Omladinac te je u 76. minuti povećao rezultat na 0:2, strijelac Vrgoč. Ono što ekipi iz Starog mora biti na čast je da se ni tada nisu predali, pa su u 85. minuti zakomplicirali utakmicu, strijelac je bio iskusni Božo Duvnjak. No, snage za puni preokret nije bilo, bio je to konačni rezultat.

Val – Omladinac 1:2

Sudac: Ivica Grepo  

Val: Pleština M., Jurić, Radić, Šarić, Stude, Suman, Duvnjak, Avramović, Pleština L., Baran, Pajčin (ušli: Zelembaba, Šimunović, Radanović)

Omladinac: Puharić, Kulić, Radić, Belajić, Podrug, Čolić, Vrdoljak, Budić, Franić, Brdar, Puljiz (ušli: Rendić, Vrgoč, Katić, Radmilo)

Strijelci: Duvnjak (Val), Budić, Vrgoč (Omladinac)


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij