nogomet6

Zanimljiv raspored imaju kaštelanski nogometni četvrtoligaši ovaj vikend, Val i Jadran gostuju u subotu, dok GOŠK igra domaću utakmicu u nedjelju. 

Jadran ide u Vinjane, na dvoboj s istoimenim klubom, koji ove sezone i ne igra uvjerljivo. Imaju tri boda manje od Jadrana i u normalnim okolnostima Sućurani bi bili favoriti. No, kako to već biva u nižim ligama, kad dolaziš u Imotsku krajinu igrati, nikad nisi favorit, znaš da te čeka tvrda i fizikalna utakmica. Tako da će Jadran imati težak posao, iako je vjerojatno igrački kvalitetniji protivnik. Igra se u u 15 sati, a glavni sudac je Luka Milin.

Val s druge strane nema što izgubiti u ovom kolu. Čeka ih gostovanje u Omišu, protiv domaćina koji je jedini uz GOŠK neporažen u prvih šest kola. Apsolutni favorit je Omiš, tako da mlada ekipa Vala može igrati rasterećeno, što god naprave dobro je. A u utakmici protiv GOŠK-a su pokazali da su tada jako opasni. Igra se isto u 15 sati u subotu, a sudi Karlo Marić.

Derbi kola u nedjelju igra GOŠK u Gomilici protiv Jadrana iz Tučepi, trenutačno četvrte ekipe prvenstva. Na domaćem terenu dominantna ekipa GOŠK-a je definitivni favorit protiv svakog iz lige, pa tako i Tučepljana. Ovaj su tjedan potpisali novi sponzorski ugovor, imaju šest pobjeda u nizu, dobru atmosferu, prvog strijelca natjecanja, dobro igraju. Ukratko, čast Jadranu, ali GOŠK je apsolutni favorit u ovom dvoboju. Igra se u nedjelju u 15 sati, sudi Ante Znaor.

Raspored 7. kola:
Orkan – Trogir 1912
Vinjani – Jadran (KS)
Omaldinac – Primorac (S)
Omiš – Val
Mladost – Imotski
Postira Sardi – Mračaj
GOŠK – Jadran (T)


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij