judo kadeti mala

DRŽAVNO PRVENSTVO U16
Mlađi kadeti kadetkinje iz 53 hrvatska kluba proteklog vikenda ogledali su se na državnom prvenstvu, koje se održalo u Zagrebu, a među 167 judaša i 90 judašica bili su i predstavnici kaštelanskog juda, koji su imali razloga za zadovoljstvo. Judaši JK Kaštela kući su se vratili s titulom viceprvaka u muškoj konkurenciji, tri titule pojedinačnih prvaka po kategorijama te šest osvojenih medalja, dok su članovi JK Dalmacijacement osvojili dvije medalje.

Pod budnim okom trenera Boška Rozge i Ante Batinića, Ivan Brnada u kategoriji do 73 kg, Roko Rozga u kategoriji do 50 kg i Martina Tučaj u kategoriji do 40 kg osvojili su zlatne medalje i postali prvaci u svojim kategorijama. Toma Batinović u kategoriji do 66 kg, Slavko Škopljanac u kategoriji do 81 kg te Matea Šustić do 48 kg svoj nastup završili su s brončanim medaljama oko vrata. Leonarda Butir i Toma Vujić plasirali su se na peta, a Marin primorac na sedmo mjesto u svojoj konkurenciji.

JK Kaštela u Zagrebu je tako zabilježio najveći broj osvojenih zlatnih medalja među klubovima, drugo mjesto u poretku mlađih kadeta te četvrto mjesto u konkurenciji mlađih kadetkinja.

Mlade judaše JK Dalmacijacement na ovom su prvenstvu vodili mladi treneri Lovre Barišić i Marin Jerkunica, a najbolji plasman, drugo mjesto i srebrnu medalju, ostvario je Roko Ćorluka u kategoriji do 60 kg. Stipe Iličić u kategoriji do 55 kg osvojio je broncu. Plasmane su ostvarili i Nikola Žižak te Lana Delić, dok se Vittorio Mihaljević plasirao na sedmo mjesto u svojoj konkurenciji.

Foto: HJS, JK Kaštela, JK DC


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno