rukomet4

Važna pobjeda rukometaša Ribole upisana je sinoć na Sokolani, uvjerljivo je poražena Akademija Balić Metličić, jedina do sad neporažena ekipa uz Kaštelane. Na kraju je semafor pokazivao 27:19, a iako osam golova razlike možda sugerira da je bio jednostran meč, domaći su se morali krvavo pomučiti za pobjedu.

Kažemo "domaći" za Ribolu, iako su domaću atmosferu zapravo imali gosti, jer ih je došlo popratiti nekoliko desetaka njihovih navijača. Malo je otužno da u gradu od preko 40 tisuća ljudi gosti uspiju "osvojiti" dvoranu. No, vratimo se zbivanjima na parketu, gdje se do 18. minute igralo gol za gol, nitko nije uspio rezultatski se udaljiti. Tek u toj 18. minuti Ribola prvi put odlazi na dva razlike, 7:5. Najveća razlika u prvom dijelu je na 8:5, 9:6 i 10:7, a kod ovog posljednjeg rezultata Kaštelani su imali priliku prelomiti utakmicu, gotovo minutu su imali dva igrača više, ali to nisu uspjeli iskoristiti. Na kraju poluvremena bilo je 13:11, a mora se spomenuti da je Ribola još jednom iskazala potpunu nesigurnost s penala, sedmerce su pucali tri puta i niti jednom nisu pogodili.

I u drugom dijelu se počinje s održavanjem rezultata, do sredine drugog dijela stalno je bilo dva i tri razlike. No, na 18:15 Ribola lomi utakmicu, u sedam minuta radi seriju 5:1, unatoč tome što su imali isključenog igrača. Dvoboj rutinirano privode kraju i to izgleda jednostavnih osam golova razlike. Kod Ribole najbolji strijelac Lovre Klasanović s osam zgoditaka, ruke mu je dao i Dino Banović sa šest golova. Akademiju je predvodio Čavčić sa šest pogodaka. 

Ribola - Akademija Balić Metličić 27:19 (13:11)

Ribola: Pepur, Džakula, Milas (4), Banović (6), Milković, Klasanović (8), Krokar (1), Šolić (4), Bujas, Olić, Pavičić, Vukić, Malnar, Vujičević (1), Čajić (3), Bešker.

Akademija Balić Metličić: Cvitanović (3), Luketin (1), Čavčić (6), Tokić, Kažimir, Ančić, Tadić, Matijaš (2), Sučić, Lučin, Kozina, Gajić (2), Vulić (2), Dujić (3), Vukotić.

rukomet raspored6
poredak rukomet6


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada