judo kastela mala

Mladi članovi JK Kaštela proteklog su vikenda sudjelovali na dva ekipna natjecanja, Ligi kadeta i mlađih kadeta u Dubrovniku, odakle su se vratili s peharom za ekipno drugo mjesto i srebrnim medaljama te na Dubrovnik openu za U14 gdje su osvojili prvo mjesto

Titulu viceprvaka države u Ligi kadeta i mlađih kadeta osvojile je ekipa u sastavu Ivan Brnada, Bruno Rozga, Luka Zorotović, Jakov Žunić i pojačanje iz JK Šibenik Filip Knez, a pod vodstvom trenera Boška Rozge.

Titula prvaka, među šest ekipa koliko ih se natjecalo, mladim je Kaštelanima izmakla na tehničke bodove jer su u borbama u finalu bili izjednačeni s nositeljima titule najboljih, JK Istarski borac iz Pule. Rezultat u borbama bio je 3:3.

I dok su kadeti i mlađi kadeti nastupali u Zagrebu, u Dubrovniku je održan 24. Dubrovnik open na kojem je nastupilo osam ekipa iz Hrvatske i Crne Gore za uzraste do 14 godina.

Kaštelansku ekipu vodio je trener Ante Batinić, a činili su je Karlo Pušnik. Petar Brnada, Zvonimir Guček, Roko Rozga, Marko Rajčić, Nikola Svalina, Duje Buzov i Toma Vujić.

Na oba natjecanja svoj obol su dali i kaštelanski suci, u Zagrebu je među sucima u borbama bio Ivan Stojković, a u Dubrovniku Nenad Buzov.

Foto:JK Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno