rukomet

Ribola je sa sigurnošću savladala ekipu Mornar Dramalj - Crikvenica u devetom kolu Prve rukometne lige jug, tako da su Kaštelani i dalje uvjerljivo prvi sa svim ostvarenim pobjedama.

Što reći o ovom dvoboju koji je završio s uvjerljivih 35:23? Gosti su se nekako držali do polovice prvog dijela, u 14. minuti je bilo 7:7, čak su Crikveničani imali i po gol prednosti u nekoliko navrata. No, Ribola je tada zaigrala malo brže i agresivnije i to je bilo to. Objektivno, igračka kvaliteta Kaštelana je takva da im niti jedan klub u ligi ne može ništa kad igraju na sto posto, to se vidilo i sinoć. Do poluvremena je bilo 17:12, u nastavku je ta razlika samo rasla te je završilo i s pomalo ružnih 12 razlike. Ružnih za goste, treneru domaćih Davoru Bujasu zasigurno nije ružno. Zanimljivo je da su se rezultati ovo kolo tako posložili da je Mornar pao na posljednje mjesto. Liga je stvarno izjednačena ako se izuzme Ribolu koja evidentno odskače kvalitetom. U ovom dvoboju čak devet igrača im se upisalo u listu strijelaca, a predvodio ih je sa šest komada Banović. Kod gostiju s pet zgoditaka najuspješniji Stupar i Car. 

Kaštelane u sljedećem kolu očekuje ozbiljan ispit, idu u dolinu Neretve na megdan protiv trenutno trećeplasirane Metković-Mehanike. Nekad veliki klub uspješno su "izlevatili" rukometni moćnici i njihovi domaći kokošari, ali i dalje je taj kraj ozbiljan rasadnik talenata i zasigurno će to biti teška utakmica za Ribolu. 

rukomet rezulzazi9

rukomet rezulzazi9

KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada